Близький друг Винника пояснив, чому той видалив усі свої дописи в Instagram: “Мене поставили перед фактом”

Відомий український музикант давно не виходив на зв'язок зі своїми шанувальниками, втім нещодавно стурбував незвичною активністю на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram

Головний вовк України Олег Винник з початку повномасштабної війни мешкає за кордоном. Довгий час знаменитість мовчав про своє перебування за межами рідної країни, втім після хвилі серйозного хейту в команді артиста пояснили: до Німеччини зірка поїхав не просто так. За інформацією, наданою представниками Винника, в іншу країну він вирушив лікуватись.

З 24 лютого 2022 року дні, коли артист виходив на зв’язок із шанувальниками, можна полічити на пальцях. Знаменитість, на відміну від своїх колег, не публікує дописів та Історій про війну, рідко записує звернення. Втім, нещодавно на сторінці артиста у соціальній мережі Інстаграм відбулось “генеральне прибирання”.

Олег Винник видалив усі дописи на своїй сторінці в Інстаграм
Олег Винник видалив усі дописи на своїй сторінці в Інстаграм

Близько тижня тому на сторінці відомого українського артиста зникли всі дописи та фотографії, які він публікував ще на початку повномасштабної війни. Крім того, тепер у блозі Олега Винника немає звернень ні до шанувальників, ні до матерів російських солдатів, яких він закликав зупинити кровопролитну війну.

Зі ще одних змін – новий аватар. Знаменитість видалив свою фотографію з головного зображення, змінивши її на напис “Зупиніть російську агресію” на тлі українського прапора. Такі незвичайні дії викликали неабиякий подив зі сторони шанувальників. Близький друг артиста нещодавно пояснив, що сталось.

Як сьогодні виглядає сторінка Олега Винника
Як сьогодні виглядає сторінка Олега Винника

Роман Недзельський, близький друг українського артиста, розповів, що насправді сторінку “зачистив” не Олег Винник, а його новий менеджер. Ба більше, товариш знаменитості зазначив, що попередньо ніхто не питав дозволу, тому такі дії стали “сюрпризом” і для самого співака. Недзельський зазначив, що менеджменту Винника вдалось “підчистити” сторінку без дозволу, оскільки люди мали всі паролі.

“Ми вчора з ним спілкувалися, він каже: “Я в шоку. Мене просто поставили перед фактом. Навіть мобільні телефони, які були, теж їх всі ліквідували”, – розповів Роман Недзельський.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".