Після знімань у серіалі “Спіймати Кайдаша” наймолодша актриса Дарина Федина суттєво змінилася: подорослішала

Свого часу серіал "Спіймати Кайдаша" наробив чимало шереху в українському телепросторі. Наймолодшою актрисою стала Дарина Федина. Де нині перебуває виконавиця ролі Мелашки?

За 3 роки, що минули від виходу на екрани адаптації повісті Нечуя-Левицького, Дарина Федина встигла розквітнути й розвинути власну чуттєвість. У “Кайдаші” стався дебют першокурсниці, яка навчалася в університеті Карпенка-Карого.

За сценарієм, її героїня Мелашка вийшла заміж за молодшого кайдашівського сина Лавріна. Щоправда, життя у великій недружній родині не задалося. Тому дівчина втекла не лише від надокучливої свекрухи, а й від коханого чоловіка, чим надзвичайно спантеличила хлопця.

Так Дарина Федина виглядає зараз

Дарині пощастило отримати зіркову роль, навчаючись на першому курсі театрального вишу. Нині актриса працює у львівському театрі Леся Курбаса. На даний час ніде не знімається, та й чомусь в соцмережі не проявляє достатньої активності.

Фотосесію з Фединою виклав в Інстаграм фотограф Василь Демків. Тож маємо можливість порівняти, як змінилася Мелашка за ці роки. А результати змін доволі суттєві. Змінилися риси дівчини, та й погляд став стриманішим та впевненішим.

Дарина Федина у серіалі та зараз

Незмінним залишилося лише одне – Дарина не користується косметикою. Після закінчення київського нацуніверситету, де Федина вчилася у майстерні Богдана Бенюка, дівчина навіщось взялася вивчати культуру та мистецтво у Львівському університеті Івана Франка.

Дарина Федина у серіалі та зараз

Поки що серіал “Спіймати Кайдаша” є єдиною роботою актриси в кіно. Дивно, але люди ототожнили героїню Дарини з нею самою й почали писати гнівні коменти. Мовляв, як вона могла так вчинити з Лавріном?! Можливо, саме через це в акаунті зірки в Інсті немає жодного допису, а у Фейсбуці вона більше розповідає про волонтерство, аніж про особисте життя.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.