Перетворення Бориса Апреля на Zi Faamelu відбулося не відразу: простежимо всі етапи кардинальних змін

Нині трансгендерами нікого не здивуєш. Вони повсюди: на сцені, в Інтернеті, в спорті. От і Борис Апрель не дуже шокував публіку, перетворившись на дамочку Zi Faamelu. Як це відбувалося?

У далекому 2008 році на проєкт “Фабрика зірок 2” прийшов білявий юнак Борис Апрель, що заполонив глядачів шоу не лише чарівним голосом, але й епатажними прикидами. Згодом про Круглова всі забули. Подейкували, що через цькування в нього трапився нервовий зрив.

Спочатку Борис Апрель став Анною Ейпріл

Апрель нагадав про себе в абсолютно жіночому образі, назвавшись Анною Ейпріл, трансгендерною жінкою. Хлопець, вірніше, тепер уже дівчина розповіла, що з дитинства почувалася представницею слабкої статі, воліючи вбиратися у сукні, а не в штанці, й носити бантики, а не коротку стрижку. Згодом про це дізналися мама та найближчі друзі.

Потім Борис Апрель став Зіанджею

У 2018 році Апрель-Ейпріл знову постала перед публікою в шоу “Голос країни 8”. На цей раз дівчина взяла собі нове ім’я Зіанджа. Новоспечена артистка зізналася, що 10 років минуло без співів, і вона дуже скучила за прихильниками. Попри підвищену цікавість до зірки, трансгендерка знову зникла з радарів.

Згодом перетворився на Zi Faamelu

Та тепер мовчанку тримала не дуже довго. За 2 роки сповістила, що вона вже Zi Faamelu. Знаменитість змінила не лише ім’я, але й імідж, промінявши довге волосся на коротке, а вбрання на межі фолу на стримані стильні луки.

Могилевська знає лише Бориса Апреля, а з Zi Faamelu незнайома

Та замість того, щоб завойовувати прихильність фанів новими піснями, дівчина навіщось влаштувала скандал з Наталею Могилевською, звинувативши продюсерку в псуванні власної кар’єри. Мовляв, саме вона возила Бориса Апреля до психіатра, змусивши обрізати довге волосся, перефарбувати його в темний колір та вмовивши надіти суто чоловічий одяг. На що Могилевська відповіла:

“Зі Фамелу, ми з тобою не знайомі особисто. Але я добре була знайома з Борисом Апрєлем. Сподіваюся, ми колись познайомимося, і я полюблю тебе так само сильно, як любила Борю”.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Zi Faamelu намагалася втекти за кордон. Та документи мала чоловічі, тому довелося залишитися. Все ж їй вдалося якимось чином перепливти Дунай та опинитися в Румунії. Згодом знаменитість отримала статус біженця в Німеччині.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?