Всі дівчата із “Жіночого кварталу” худнуть, але Анастасія Євтушенко побила всі рекорди: мінус 57 кг за рік

Дівчата з "Жіночого кварталу" полюбляють шокувати публіку. Але в те, що утнула білявка Анастасія Євтушенко, заганяє в шок. Актрисі вдалося скинути 57 зайвих кілограмів протягом року.

Анастасія Євтушенко приголомшила новиною, що зовсім недавно мала вагу 130 кг. Звісно, подібний розклад гумористку не влаштовував, і вона шукала який-небудь дієвий метод схуднення.

Та жодна з дієт не призводила до бажаних результатів. Урешті знаменитість втямила, що проблема криється в голові, а не в шлунку. Щойно усвідомила цю істину, все пішло на лад. Настя поступово стала скидати кілограм за кілограмом.

Анастасія Євтушенко схудла на майже 60 кг

За рік зважилася й зшаленіла від радості. Євтушенко вдалося стати легшою на 57 кг! Тож порада від Насті всім жінкам така: худнути ви почнете не від дієти чи спортзалу, а коли усвідомите власне ставлення до їжі й кардинально зміните його.

Як худнуть інші учасниці “Жіночого кварталу”

Звісно, колежанки щиро позаздрили Анастасії, адже кожній вряди-годи доводиться позбуватися зайвих сантиметрів на талії.

Скажімо, Віра Кекелія у подібних випадках переходить на каші з салатами та м’ясо. Та й з такою дієтою значно знижує порції, ніж звикла вживати зазвичай. А ще Віра займається онлайн пілатесом зі своїм тренером.

Як худнуть дівчата з Жіночого кварталу

Катя Нікітіна не знає, що таке дієта. Вона, як і Віра, за необхідності урізає собі порції їжі та більше часу проводить у спортзалі. Звісно, відмовляється від будь-яких солодощів. А ще щодня долає відстань не менш як у 10 тисяч кроків.

Валерія Товстолес, набравши кілька зайвих кіло, береться до тренувань. Застосовує гумовий еспандер. Робить присідання, вправи на прес та планку. Актрисі достатньо присвятити цьому 12 хвилин на день. Ще дівчина багато танцює та харчується у такі дні переважно фруктами та овочами.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?