Новий образ Таюне здивував навіть Олега Винника: в Німеччині Таїсія Сватко змінилася кардинально

Співачка Таюне вже понад 1,5 роки не з'являється ні на публіці, ні в соціальній мережі. Після початку повномасштабної війни жінка перебуває у Німеччині. За цей час вона помітно змінилася.

Таюне – відома співачка, бек-вокалістка Олега Винника і його дружина. Незважаючи на те, що Таїсія зазвичай була на другому плані і в тіні свого зіркового чоловіка, публіка любила її не менше, ніж самого Винника. Прихильники називали її Квіткою Таюне, через її ніжний голос і вроду.

Новий образ Таюне здивував навіть Олега Винника

Після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник і Таюне зникли з соціальних мереж і не з’являлися на публіці. Пізніше стало відомо, що зіркове подружжя виїхали до Німеччини після 24 лютого 2022 року. Ця новина стала справжнім розчаруванням для прихильників Винника. Він в один момент перетворився з улюбленця публіки у “зрадника”.

Цікаво, що Винник все ж нещодавно вирішив дати своє перше інтерв’ю після 1,5-річного мовчання. Чоловік підтвердив, що весь цей час перебуває з дружиною у Німеччині і не бачить у цьому нічого поганого. Винник запевняє, що весь цей час допомагає ЗСУ фінансами і не бачить різниці, з якої країни це робити.

Коли Винник вперше за 1,5 роки з’явився в кадрі, глядачі були ошелешені його зовнішнім виглядом. Чоловік відростив довге волосся і помітно постарів.

Скріншот з інтерв’ю Олега Винника для Ютуб-каналу КРП (крупним планом)

А нещодавно в Мережу потрапило свіже фото його дружини Таюне. Знімок опублікувала керівник офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон. На фото жінка позувала з Таюне, яка мала незірковий вигляд.

Новий образ Таюне здивував навіть Олега Винника

Дружина Винника перестала фарбувати своє волосся у блонд і зараз має натуральний русявий колір волосся. На знімку Таюне позувала без макіяжу та зачіски. Вона мала втомлений і сумний вигляд. Від тої красуні, яка сяяла на українській сцені, не залишилося і сліду.

Нагадаємо, в Мережі ходили чутки, що Винник виїхав в Німеччину на лікування, начебто чоловік має онкологічну хворобу. Та в інтерв’ю співак заперечив цей факт. За словами Винника, він дійсно хворіє та свій діагноз розкривати він не став.