Як виглядає родина Тіни Кароль: син, брат, невістка, племінниця і батьки, яких вона перевезла до Києва

Відома українська співачка Тіна Кароль майже не говорить про свою сім'ю на публіку. Як виглядають батьки, брат та син артистки – далі у матеріалі.

Українська співачка Тіна Кароль не може похизуватися великою родиною. Вона була одружена лише раз. Її чоловік Євген Огір помер у 2013 році від онкологічної хвороби. Найближчою і найріднішою людиною для Кароль наразі є її син Веніамін Огір. Хлопцю 14 років і він живе та навчається у Лондоні.

Веніамін живе у Британії з 7 років, а з мамою бачиться лише на свята та на канікулах. Кароль запевняє, що їй важко далося рішення відправити сина в іншу країну в такому малому віці та це було бажання її покійного чоловіка.

Як виглядає син Тіни Кароль

Варто відзначити, що навчаючись у престижній приватній лондонській школі, Веніамін показує значні досягнення у навчанні. Крім того, син Кароль має багато захоплень. Хлопець грає на музичних інструментах і танцює бойовий гопак.

Тіна зазначає, що виховує Веніаміна не маминим синочком, а самостійним чоловіком.

Тіна Кароль в пам’ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином

Батьки Тіни Кароль довгий час жили в Івано-Франківську та коли співачка стала на ноги, то “перевезла” їх у Київ. Батько Кароль Григорій Ліберман являється юристом і працює у адвокатській канторі свого сина. Мама Тіни Кароль Світлана за освітою інженер та багато років вона працювала у Пенсійному фонді України. Зараз Світлана займається домом.

Як виглядають батьки Тіни Кароль

Варто відзначити, що Тіна Кароль не дуже близька зі своїми батьками. Раніше в інтерв’ю співачка зізналася, що бачиться з ними декілька разів на рік, хоч і живуть вони в одному місті. За словами Тіни, вони мають різні погляди на життя.

Також у Тіни Кароль є брат Станіслав, він старший за співачку на 4 роки. Станіслав являється відомим у Києві юристом і має власну адвокатську контору. Крім того, чоловік реалізувався і як сім’янин: він одружений і має доньку.

Як виглядають брат, невістка і племінниця Тіни Кароль

Цікаво, що дружиною Станіслава є рідна сестра української акторки Ірми Вітовської.