Настя Каменських показала фігуру в лосинах на повний зріст: талію сховала під вільним верхом (ФОТО)

Відома українська співачка Настя Каменських похизувалась результатами схуднення. Знаменитість продемонструвала світлину зі спортивної зали у лосинах і стильній футболці

Настя Каменських, відома українська співачка, нині активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно знаменитість розповіла та продемонструвала, який результат мають її тренування. На своїй Інстаграм-сторінці зірка розмістила світлину зі спортивної зали. На кадрі можна було побачити, як фігура артистки підтягнулась. Щоправда, талію зірка приховала за об’ємною футболкою.

Каменських у спортзалі

У своєму блозі знаменита українська артистка розмістила світлину з тренажерної зали. Настя Каменських позувала у чорних спортивних лосинах і світлих кросівках. “Низ” образу знаменитості продемонстрував її досягнення – артистка помітно підтягнулась. А ось свою талію зірка приховала за футболкою оверсайз.

Настя Каменських опублікувала світлину зі спортивної зали у лосинах і футболці
Настя Каменських опублікувала світлину зі спортивної зали у лосинах і футболці

До слова, зірка вирішила багато не говорити. Артистка коротко та лаконічно підписала фотографію, зазначивши, що на тренування вона вирушила з самого ранку. Варто зазначити, що чоловік знаменитості вирішив подовше поспати і не пішов зі своєю коханою до тренажерної зали. Втім, Настя Каменських і сама провела чудове тренування, що можна легко зрозуміти із задоволеної усмішки на її вустах.

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка розповідала, що хоче дещо схуднути та підтягнути власну фігуру. Разом із тим, в інтерв’ю для Маші Єфросиніної Настя Каменських зазначила, що навчилась любити своє тіло таким, яке воно є. Тільки так, вважає знаменитість, можливо відшукати гармонію із самою собою.

Настя Каменських повідомила, що хоче схуднути та підтягнути свою фігуру
Настя Каменських повідомила, що хоче схуднути та підтягнути свою фігуру

Вперше знаменитість кардинально схудла декілька років тому. Тоді зірка “підсіла” на заняття спортом і почала правильно харчуватись, дотримуючись дієти. Знаменитості вдалось помітно схуднути та стати чи не вдвічі стрункішою, ніж раніше.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?