Шоумену Олександру Педану на відміну від колег вдалося врятувати шлюб: “Ми нікуди від тебе не поїдемо”

Останнім часом чимало міцних шлюбів розпалося через проблему кілометрів – дружини поїхали за кордон, а чоловіки залишилися. Родині шоумена Олександра Педана вдалося уникнути сумної долі.

41-річний Олександр Педан певен, що його сім’я уникла розлучення, бо кохана Інна не стала виїжджати за кордон, а залишилася разом із чоловіком. Відстань і час – справжні вороги шлюбу в наш час. І розлучення у такому разі має відбутися неминуче.

Олександр Педан з дружиною Інною та сином Марком

Олександр, щойно почалося повномасштабне вторгнення, теж запропонував Інні з маленьким сином переїхати в безпечне місце. Чоловік обіцяв утримувати дружину, але вона навідріз відмовилася від цього. Вони в один голос з дитиною сказали:

“Ні, ми нікуди від тебе не поїдемо”.

Отаким чином і дотягнула пара до 20-річчя шлюбу, яке подружжя Педанів відзначило 11 жовтня. Звісно, залишатися в Україні було страшно і важко, але вони не зважили на це. Олександр відзначив:

“І я їй дуже вдячний за те”.

Олександр Педан з донькою Валерією

Вони разом пережили справжній жах і це лише укріпило їхній союз. Тепер телеведучий певен:

“Я не знаю, як можна жити рік-півтора окремо й зберегти ті відчуття, почуття за півтора року. Це просто люди живуть кожен своїм життям”.

На жаль, проблема стала масовою по всій країні. Більшість із тих жінок, що виїхали з дітьми за кордон, вже ніколи в Україну не повернуться. Тож не слід дивуватися розлученню колись міцних сімейних пар на кшталт Сергія Жадана, Сергія Танчинця, Василя Вірастюка та інших.

Олександр та Інна Педан залишилися разом

Олександр з Інною на відміну від них залишилися разом. Цьогоріч їхній син Марко став першачком. Педан і народженню донечки радів надзвичайно, але сина отримав у 35 років. Тож це було вже свідомою надихаючою річчю:

“Я насолоджуюся кожним моментом”.

Батьки відправили синочка навчатися офлайн. Спочатку Марку це дуже не сподобалося, та згодом він подружився з однолітками й тепер відвідує школу з задоволенням. 18-річна Валерія навчається у львівському виші.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.