Не дуже розкішно: будинок Монатіка у Крюківщині під Києвом значно поступається котеджам Осадчої та Полякової

Обійстя відомого співака Діми Монатіка знаходиться у селищі Крюківщина. Поряд багато зіркових будиночків, зокрема, Наді Дорофєєвої та Олени Шоптенко. Тож за сіллю є до кого сходити.

Порівняно з палацами Каті Осадчої та Олі Полякової, будинок Monatik не такий шикарний, але все доволі пристойно. Зазвичай Ірина та Дмитро Монатіки виставляють у мережу селфі з середини будинку, а як усе виглядає ззовні, приховують від широкого загалу.

Як виглядає будинок Діми Монатіка

Та допитливі журналісти зуміли дізнатися всю правду про маєток артиста. На території у 12 соток є велика 2-поверхова будівля з гаражем на одну машину й ще одна меншого розміру. Чи то будиночок для гостей, а, можливо, студія для запису нових пісень.

Як виглядає будинок Діми Монатіка

Для синів Монатіка Дані та Платона є де погратися – тут розміщений ігровий будиночок, змонтовані гойдалки, гірка, батут і навіть басейн.

Як виглядає будинок Діми Монатіка

Ззовні котедж зведений такий же, як і ті, що поряд. Але в середині зроблено дуже цікаве планування. Вітальня займає висоту двох поверхів, має великі вікна, а на стіні – чимала яскрава картина. Інтер’єр облаштовано у білих тонах. На 2 поверх ведуть такі ж білі сходи.

Як виглядає будинок Діми Монатіка

Тут родина збирається у повному складі. Можна й телевізор подивитися, й потанцювати вдосталь із малечею. А розслабитися після важкого дня є можливість на великій терасі.

Як виглядає будинок Діми Монатіка

Попервах будинок здавався Монатікам великим. Та тепер вони все частіше замислюються про більш просторе обійстя. Неподалік розташований будинок, в якому колись мешкало подружжя Наді Дорофєєвої та Володі Дантеса.

Як виглядає будинок Діми Монатіка

Зіркові родини дружили між собою та навіть одного разу всім гуртом зустрічали Новий рік. От тільки тепер усе кардинально змінилося. Пара розлучилася. Не сходиш на гостини й до Олени Шоптенко, яка теж має будиночок у Крюківщині. Хореографиня з сином нині перебуває в Австрії, де вже багато років мешкають її сестри.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.