Лідія Таран вперше показала свою моложаву маму: жінка з довгою косою прибула в Париж погостити (ФОТО)

Популярна телеведуча Лідія Таран від початку подій у лютому минулого року виїхала з країни до Франції разом з донькою. Про деякі моменти з життя Лідії та її родини розповімо у цьому матеріалі.

Виїхавши з України, телеведуча та її донька у Франції не витрачають дарма часу. Вони обидві навчаються та працюють. Про це сповіщає Лідія на своїй сторінці в інстаграмі.

Виїхав за кордон і колишній чоловік Таран Андрій Даманський. Одразу після повномасштабного вторгнення він, скориставшись правом виїзду багатодітних батьків (їх у нього п’ятеро), прибув в одну з країн Балтії. В яку саме, достовірно не відомо.

А от мама та брат Лідії  Україну не залишили.

Мама

Марії Гаврилівні вже за 70. Але вона все ще повна сил та енергії. Як колись говорила про неї донька:

“Вночі вона пише вірші і пече пироги, зранку йде на мітинг, бо країна в біді, вдень її чекають грядки…Вічна оптимістка, революціонерка і рятівниця! “

Мама приїхала до своїх дівчат у гості в Париж, але довго затримуватися там не стала. Про це розповіла з іронією у коментарі під фото в інстаграмі її донька:”…на біса їй той Париж, якщо на дачі оооотакий бузок”. А одна з користувачів написала Лідії, що вже після поїздки мами випадково зустріла її у транспорті й поділилась своїм враженням: “Вона щиро милувалася природою і сказала, що була у Франції, в гостях, там теж гарно, але наше, українське — найкраще, бо наше ”

Брат

На відміну від колишнього чоловіка, брат Лідії Таран — людина з великої літери. Макар Анатолійович, викладач Університету, знавець китайської, англійської, французької мов зараз гідно боронить Україну. Як написала Лідія, він є її персональним героєм, а після 20 років викладання тепер  йому “довелось вивчити мову гранатомета і лютої ненависті до ворога”. Багато коментарів з подякою під фото викладача залишили його студенти та інші читачі на кшталт такого: “Нехай Бог береже Вашого брата, пані Лідіє! Велика шана і дяка йому! Слава і низький уклін!”

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.