Як виглядає Тіна Кароль без перуки: співачка багато років не виходить на публіку без накладного волосся

Українська співачка Тіна Кароль завжди виходить на сцену з пишними та густими локонами. Та насправді, густа та пишна шевелюра не є її справжнім волоссям.

Зачіска Тіни Кароль є однією з основних складових її сценічного образу. Найчастіше Тіна з’являється на публіці з розпущеним волоссям, яке вона акуратно вкладає за вухо. Та в Мережі вже давно підозрюють, що співачка користується перукою. Її зачіска залишається бездоганною навіть після декількох годин на сцені і це викликає певні питання.

Так, якщо придивитися до волосся співачки з різних ракурсів помітно, що вона дійсно носить накладку на волоссі. Ця перука виглядає настільки натурально, що її практично неможливо відрізнити від справжнього волосся. Крім того, вона кріпиться за спеціальною технологією, що додає зачісці натуральності. Так, перука прикріпляється в сантиметрі від натурального волосся Тіни і виглядає, як продовження її волосся.

Тіна Кароль все життя носить перуки
Тіна Кароль все життя носить перуки

Звісно, в звичайному житті Тіна Кароль не носить перуку. На домашніх знімках, які співачка дуже рідко публікує у Мережу, можна помітити, що справжнє волосся Тіни досить тонке і рідке.

Як виглядає справжнє волосся Тіни Кароль
Як виглядає справжнє волосся Тіни Кар

Цікаво, що у звичайному житті Тіна Кароль майже ніколи не розпускає волосся, а закладає його у пучок, або в хвіст. Схоже, співачка не дуже любить своє натуральне розпущене волосся.

Варто відзначити, що багато українських та світових зірок також носять перуки. Така практика популярна через те, що постійні укладки, які робляться гарячими плойками, та дія засобів фіксації дуже псують волосся. Оскільки артисти дуже часто мають робити професійну зачіску, їхнє волосся приречене бути сухим та ламким. Щоб зберегти здоров’я та гарний вигляд волосся, зірки все частіше користуються перуками.

Так, довговолоса красуня Ольга Полякова майже завжди виходить на сцену у перуці. А легендарна співачка Алла Пугачова перуками прикриває своє рідке і тонке волосся.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.