Як виглядає перша дружина Сергія Притули і чому зірковий волонтер її полишив: справжня красуня (Фото)

Колишній телеведучий, а нині головний волонтер України Сергій Притула має вже другу офіційну дружину. Що відомо про першу жінку шоумена, та чому у них не склалося сімейне життя – далі у матеріалі.

Ще 2 роки тому Сергій Притула був одним з найбільш відомих українських телеведучих і гумористів. Публіка полюбила шоумена за його простоту, харизму і щирість. Частенько Притула розповідав глядачам й кумедні випадки з власного життя. Тож прихильники Сергія не раз чули про його дружину, яку він мило називає Катрусею. Та вона не є його першою жінкою. Перший шлюб Притули був не зовсім вдалим і закінчився розлученням.

Що відомо про першу дружину Сергія Притули

Як виглядає перша дружина Сергія Притули

Вперше Сергій Притула одружився у 2007 році на жінці на ім’я Юлія. Тоді молоде подружжя жили у Тернополі, а Притула тільки починав свій творчий шлях на телебаченні. Вже через рік у молодят народився син Дмитрик. Притула зізнається, їхній шлюб з Юлією важко було назвати ідеальним. Чоловік розривався між кар’єрою та сім’єю, а його дружині не вистачало присутності чоловіка вдома. Це спричинило регулярні сварки на побутовому рівні і вже через пару років подружжя вирішили розлучитися.

Варто відзначити, що Сергій і Юлія зберегли теплі стосунки, адже мають спільного сина. Сергій регулярно бере первістка до себе на канікули та свята і допомагає колишній дружині фінансово. Зараз і Притула і Юлія мають інші сім’ї та дітей від других шлюбів. Цікаво, що їм навіть вийшло потоваришувати сім’ями.

Як виглядає перша дружина Сергія Притули

Вдруге Сергій Притула одружився у 2015-му. Обраницею чоловіка стала білявка на ім’я Катерина, з якою він познайомився на роботі. Жінка подарувала Сергію двох доньок: Соломію (2017 р.н.) та Стефанію (2021 р.н).

Як виглядає дружина та діти Сергія Притули

Нещодавно шоумен в інтерв’ю зізнався, що він з дружиною планував третю дитину у 2022 році. Та через початок повномасштабної війни в Україні плани довелося поставити на паузу.