Ксенія Мішина розкрила секрет стрункості на власному прикладі: скільки важить зірка і чим харчується

Ксенія Мішина вражає стрункістю. Фоловери завжди цікавляться у зірки, як їй вдається виглядати настільки гарно. Актриса не приховує ані свого зросту, ані ваги, ані секретів харчування.

Чоловіча аудиторія просто з захопленням спостерігає за вправними рухами стрункої Ксенії Мішиної. А жінки ніяк не можуть заспокоїтися і постійно засипають зірку в Instagram Stories питаннями щодо ваги та їжі.

Ксенія не стала приховувати від фанів, що має зріст 168 см, а важить приблизно 50 кг. Точної цифри не назвала, бо давно не зважувалася, але щось дуже близько до цього.

Ксенія Мішина відкрила зріст, вагу й меню

Досягти подібних результатів зірці допомагає звичка віддавати перевагу на столі рибі, морепродуктам, яйцям, сиру, овочам та фруктам. Від вживання круп Мішина теж не відмовляється. А замість тістечок ласує сухофруктами та горіхами.

Звісно, не обходиться й без фітнесу. Складається враження, що акторку частіше можна побачити в спортзалі, аніж на знімальному майданчику. Результатами змін свого тіла знаменитість регулярно ділиться у своєму Інстаграмі з підписниками.

Ксенія Мішина відкрила зріст, вагу й меню

Під час вагітності Ксенія набрала 30 кілограмів. Через це довго страждала на депресію, та потім узяла себе в руки й взялася худнути. Тепер знаменитості не соромно й прес продемонструвати, й власний овочевий обід показати.

Можливо, актрисі вже на часі зупинитися зі схудненням, бо якщо справа піде такими ж темпами й далі, від неї взагалі нічого не залишиться. До речі, Мішина дбає не лише про тіло, але й про розумовий розвиток.

Ще в студентські роки однолітка назвала її “глупою”. Це настільки зачепило дівчину, що вона взялася до корисного чтива. За рік здолала всю необхідну для театрального вишу літературу. Процес самопізнання у зірки триває й понині.