Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової Олександр Кривошапко показав нову пасію: бебі-фейс і фарбований блонд

Ще зовсім недавно Олександр Кривошапко хвалився шлюбом із косметологинею. Але вже встиг розлучитися й закохатися знову. Нині співак перебуває в ейфорії поряд із білявкою Христиною.

Першою дружиною Олександра Кривошапка була Тетяна Денисова. Попри різницю у віці в 12 років пара прожила разом 2 роки. Коли після розлучення журналісти намагалися поставити Олександру питання про колишню благовірну, він неодмінно відказував:

“Про динозаврів ані слова”.

На “Х-фактор” 18-річний Сашко приїхав з москви, де тоді вивчав академічний вокал у Гнесінці. Очікуваних 2 мільйонів гривень молодик так і не отримав, оскільки не переміг у фіналі шоу. Натомість одружився з Тетяною.

Рік тому Кривошапко став на весільний рушник удруге. Його обраницею була косметологиня Марія. От тільки цей шлюб виявився ще менш тривалим, аніж перший. За рік Олександр видалив усе спільні фото з дружиною в мережі й оголосив про розлучення.

Нова дівчина Олександра Кривошапка

Та палке артистичне серце не може бути вільним. І от уже наш герой знову закоханий і щасливий. Тиждень тому артист приголомшив широкий загал світлиною з незнайомкою у ресторані з підписом:

“Мій промінчик світла”.

Сама Христина виявилася більш говіркою й так прокоментувала спільне фото з 31-річним знаменитим чоловіком:

“Ось він – синтез мужності та ніжності. Тільки з тобою я почуваюся такою захищеною та коханою”.

А тепер Кривошапко виклав у мережу спільні розваги з Христиною. Схоже, вони відбули в ханімун і приймають теплі ванни просто на свіжому повітрі на тлі гарних гірських краєвидів. Зрозуміло, що все це відбувається десь за кордоном.

Але тенор прибрав геолокацію, відключив можливість коментування і навіть не підписав щасливі світлини жодним словом. Мовляв, дивіться і заздріть мовчки. Цікаво, чи познайомив Олександр Христину зі своєю донькою Алісою, яку артисту подарувала актриса Марина Кінські?

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.