Мурат Налчаджиоглу більше її не цікавить: Ані Лорак припала в обійми іспанського містера краси Ісаака (ФОТО)

Співачка-зрадниця Ані Лорак показалася в обіймах свого нового бойфренда – іспанця Ісаака Віджару. Закохані відпочивають в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Ані Лорак вже понад рік знаходиться у стосунках з молодим іспанцем на ім’я Ісаак Віджраку. Це перший чоловік після розлучення з Муратом Налчаджиоглу, якого Лорак представила публіці. Співачка запевняє, що це перші стосунки за все її життя, де чоловік так бережно до неї відноситься.

Варто відзначити, що Ісаак – не багатій і не бізнесмен. Він звичайний майстер з йоги та медитацій і позиціонує себе, як духовного цілителя. Спочатку він був тренером Лорак та згодом їхні відносини переросли у романтичні.

Коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата
Ані Лорак похизувалася романтикою з новим бойфрендом-красунчиком

Хоча Ісаак і Лорак разом вже досить довго, вони досі живуть у різних країнах: співачка у росії, а чоловік – у Іспанії. Вони ще не пізнали рутину спільного життя, адже разом лише їздять на курорти та відпочивають.

Так, нещодавно закохані відправились на черговий відпочинок. На цей раз Лорак і Віджраку обрали курорт в Об’єднаних Арабських Еміратах. У своєму Інстаграм-блозі Лорак похизувалася кадрами з дорогого відпочинку і оприлюднила знімок з коханим у холі готелю.

Ані Лорак похизувалася романтикою з новим бойфрендом-красунчиком
Ані Лорак похизувалася романтикою з новим бойфрендом-красунчиком

У світі стільки красивих місць. Кожен момент стає ще прекраснішим, коли можеш його розділити з коханою людиною

, – підписала фото Ані Лорак.

Варто відзначити, що поки Ані Лорак відпочиває зі своїм коханим, її донька від першого шлюбу Соня проводить час зі своїм батьком Муратом Налчаджиоглу. Так, чоловік забрав свою доньку на відпочинок у Туреччину. До слова, зараз Мурат переживає складний період в особистому житті. Чоловік розлучається зі своєю молодою дружиною. З дівчиною на ім’я Лілія Реус, яка молодша від Мурата на 19 років, Налчаджиоглу одружився всього 4 місяці назад, а зараз вони знаходяться на етапі розлучення.  Наразі чоловік не готовий називати причину розбрату з молодою дружиною та не приховує, що вони розійшлися.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.