П’є щоранку чудодійний еліксир: Ольга Сумська розповіла, завдяки якому напою тримається досі у формі

Для того, щоб тримати себе у формі та залишатися молодою та здоровою, кожна жінка прикладає чимало зусиль. Ольга Сумська поділилася своїм секретом того, що допомагає їй бути привабливою.

Відома телеведуча, зіркова актриса 57 річна Ольга Сумська завжди має чудовий вигляд  для свого віку навіть без макіяжу.

Рецепт еліксиру

Підтягнута та струнка пані Ольга нещодавно поділилася напоєм, який допомагає їй бути такою. Річ у тім, що актриса розпочинає свій день, на відміну від багатьох з нас, не з кави або чаю та, навіть, не з фрешу. Вона готує своєрідний еліксир. Секрет приготування цього напою неймовірно простий. Актриса наливає у склянку гарячу воду та додає туди скибочку лимона. Вживає вона такий напій або гарячим, або теплим.

Вибір такого напою Ольга зробила не випадково, бо науковці та лікарі, як відомо, вважають що саме так можна вивести токсини, що накопичуються в організмі та сприяють його старінню та вразливості всіляким хворобам.

Додавання до гарячої води лимона зі шкіркою робить цей напій джерелом вітаміну С та різних корисних мікроелементів, що покращують травлення та метаболізм, а також укріплюють імунну систему. Але, як завжди, перш ніж починати приймати будь-що, потрібно бути впевненим, що це не зробить вам шкоди.

Ользі В’ячеславівні цей напій підходить і подобається, бо вона п’є його не тільки зранку, а ще й тоді, коли їй хочеться їсти, але вона не може дозволити собі погладшати через свій апетит.

“Тільки хочеться, до речі, щось після обіду смачненького з’їсти – я йду на кухню і знову випиваю дві склянки гарячої води з лимоном”,- розповідає жінка.

А от чоловіка пані Оля не вважає за потрібне тримати на дієті. Нещодавно на своїй сторінці в інстаграмі артистка поділилася тим, як вона у вихідні пече сливовий пиріг, а її чоловік Віталій Борисюк залюбки його з’їдає.

О
Ольга Сумська розповіла з якого напою починає свій день, щоб триматися у формі

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.