Тіна Кароль показала свій маєток за кругленьку суму: обстановка не така розкішна, як у Камалії, але з смаком

У цьому будинку неподалік Києва мала жити щаслива родина. Натомість доля розпорядилася інакше. Євген Огір помер, і вдові Тіні Кароль довелося облаштовувати маєток самотужки.

Ще у 2007 році Євген Огір затіяв будівництво 3-поверхового будинку на 350 квадратних метрів. Задля цього придбав у Зазим’ї 20 соток землі. Таким чином чоловік хотів віддячити дружині Тіні Кароль за народження первістка Веніаміна.

Як виглядає будинок Тіни Кароль у Зазим’ї

Все склалося не так, як планував господар. У квітні 2013-го чоловіка не стало – забрав підступний рак. Тож співачці довелося самотужки доводити чималу хатинку до ладу. Спочатку Кароль планувала позбутися цього житла, але потім вирішила зберегти пам’ять про чоловіка. І дуже правильно зробила.

Як виглядає будинок Тіни Кароль у Зазим’ї

Тепер Веніаміну, який приїжджає на канікули з навчання у Великобританії, є де зупинитися. Тіна добудувала котедж, великий гараж, розбила невеликий садочок, городик, зробила трояндову алею, футбольне мініполе.

Як виглядає будинок Тіни Кароль у Зазим’ї

Усередині дуже просторо. Є, як годиться, кухня, вітальня, гардеробна. Окрім цього, господиня залишила у первозданному вигляді кабінет чоловіка Євгена, а ще виділила окрему кімнату під кубки та подарунки від шанувальників.

Щоб підтримувати фізичну форму, артистка облаштувала спортзал з різноманітними тренажерами. Сюди Тіна обов’язково навідується щодня.

Як виглядає будинок Тіни Кароль у Зазим’ї

Звісно, навести лад у будинку та на прибудинковій території Кароль самотужки не під силу. Допомагають робітники, які не розмовляють ані українською, ані російською мовами. Тож жодних зіркових таємниць нікому не розбовкають.

Як виглядає будинок Тіни Кароль у Зазим’ї

Дорогих меблів Тіна вирішила не купувати принципово. Натомість на кухні стоїть величезна клітка з папугою. Аркашу подарував зірці Євген на день народження. Птах уміє розмовляти.

Як виглядає будинок Тіни Кароль у Зазим’ї

Весь третій поверх господиня виділила під свій власний простір. Тут можна побачити абсолютно несумісні речі. По-перше, білий рояль. Щоб затягнути музичний інструмент на самий верх, довелося розбирати сходи. Поряд ванна без будь-яких перетинок. Усе на відкритому просторі.

Як виглядає будинок Тіни Кароль у Зазим’ї

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.