Заріцька, Бронюк, Альона Альона досягли шалених успіхів у схудненні: зіркам вдалося позбутися 30 кг ваги

Багато хто з зірок веде постійну борню з зайвою вагою. Та деякі приголомшують наслідками схуднення, адже вдається розпрощатися назавжди аж з 30 кг.

Віктор Бронюк

Лідер гурту “ТіК” почав процес схуднення ще до війни. У підсумку вдалося досягнути разючих результатів – Бронюк скинув, за його висловлюванням, 3 відра води. Віктор важив майже 120 кг.

Зірки скинули 30 кг зайвої ваги

Коли став помічати, що йому важко стрибати на концертах, вирішив серйозно зайнятися собою. Артист відмовився від алкоголю, урізав розмір порції їжі та зайнявся скандинавською ходьбою. Нині за зросту 176 см співак важить 86,4 кг.

Саша Заріцька

Фронтвумен гурту KAZKA несподівано для себе різко почала худнути під час участі в шоу “Танці з зірками”. Допоки виходила на паркет у 2021 році, потоншала на 20 кг. Після вильоту якийсь час не танцювала, а потім вирішила відновити вправи.

Зірки скинули 30 кг зайвої ваги

Займалася тричі на тиждень по 3-4 години, під’єднала особистого дієтолога. У підсумку скинула ще 10 кілограмів. Отже, тепер перед зіркою постала задача – не втратити надбань, досягнутих такими великими зусиллями.

Альона Альона

Лише протягом одного літа у 2022 році реперка позбулася 20 кг зайвої ваги. Далі alyona alyona поставила мету – скинути ще 10 кілограмів. Яким чином досягла подібних дивовижних змін, зірка фанам не сповістила. Схоже на те, що в артистки виникли серйозні проблеми зі здоров’ям. У лютому 32-річна співачка перенесла жіночу операцію.

Зірки скинули 30 кг зайвої ваги

Після того їй довелося приймати велику купу гормональних препаратів. Це не пішло на користь організму. Дівчина поскаржилася на погані аналізи – зашкалює холестерин, піднялася сечова кислота, а ще у неї дуже сильно загусла кров, що загрожує появою тромбів. Через погіршення стану здоров’я alyona alyona навіть була змушена припинити концертну діяльність.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.