Юрій Горбунов показався перед сином у жіночій сукні, аби потішити Катю Осадчу: “Як тобі, Іване?” (ФОТО)

Нині українці вже забули, як нудьгували під час карантину на самоізоляції. А Юрій Горбунов вирішив показати відео 6-річному Іванку, як розважав його маму вдома.

Шоумен Юрій Горбунов знайшов у телефоні старий запис за 2020 рік. Коли всіх українців відправили на карантин, і вдома було робити абсолютно нічого, татусь, виявляється, розважався, переодягаючись в жінку.

Вбрався у чорну сукню, червоний капелюшок і нумо тупцяти перед камерою. Не залишилася осторонь і дружина Катя Осадча. Вона тоді вбралася у чоловічий костюм і теж засвітилася перед камерою.

Юрій Горбунов переодягнувся в жіноче вбрання

Щоправда, телеведуча, на відміну від чоловіка, не виконувала танцювальних па, а швидко ховалася від всевидячого ока камери. Нині Іванку 6 рочків, а тоді було всього три. Звісно, він не пам’ятає, як батьки чудили на повну котушку.

Нині ж побачив подібне відео у телефоні батька і був у захваті. Він відгукнувся здоровим дитячим сміхом на заклик батьків:

“Як тобі, Іване?”

Схоже, тепер маскарад доведеться повторити вже задля Іванка. Шкода, що 2-річний Данилко навряд чи втямить, чому так весело регоче його старший братик. Хоча вмовити Осадчу ще раз переодягтися в піджак та краватку благовірному буде дуже складно. Адже Катя, викладаючи в мережу розваги чоловіка з сином, відзначила зашарівшись:

“Щоб ви розуміли, який є стид у мережі. В карантин нам було не сумно”.

Звісно, Горбунов може собі дозволити впадати в дитинство, адже має двох зовсім маленьких дітлахів. З першою дружиною Юрій спільних дітей не нажив. Виховував падчерку. Тепер же насолоджується батьківством за повною програмою.

Юрій Горбунов переодягнувся в жіноче вбрання

А от в Осадчої є ще один, зовсім дорослий 21-річний син. Ілля гризе граніт науки в американському виші й подає великі надії на майбутнє. Матуся час від часу викладає в мережу фото з сином Олега Поліщука.