Обійстя Павла Зіброва займає гектар: окрім ошатного будинку є лазня, басейн, ставок та власний острівець

Павло Зібров має величезний маєток та територію в 1 гектар, на якій вдалося розмістити все, що заманулося, - басейн, ставок, садок, квітник тощо. Артист залюбки хвалиться житлом.

Головний вусань країни часто запрошує журналістів до себе додому, щоб показати, як облаштували побут разом із дружиною Мариною у селі Ходосівка. Місця вистачило на все. Павло Зібров може й рибалити у власному ставку з невеличким острівцем, і прямо з 2-метрової лазні стрибати в холодну воду водойми. А ще є окремий басейн, сад, город, величезна кількість квітів повсюди.

Павло показав власний будинок під Києвом

Обійстя артиста розташоване під Васильковом. Від Києва їхати зовсім недалеко. Два перших тижні великої війни родина перебувала у своєму будинку. Росіяни якраз підірвали величезну нафтобазу.

Павло показав власний будинок під Києвом

Перебувати тут стало доволі небезпечно. Тоді тато Аліни Гросу запросив перебратися на якийсь час до Чернівців, що Павло з Мариною й зробили. Згодом ще трохи погостювали у друзів в Іспанії. Зіброву треба було відновлюватися після ковіду, то морське повітря всіляко сприяло цьому.

Павло показав власний будинок під Києвом

Влітку подружжя повернулося в рідні пенати. За будинком весь цей час наглядав названий син співака Олександр. Довкола білосніжного маєтку висаджено чимало квітів. Ця територія займає аж 25 соток.

Павло показав власний будинок під Києвом

Далі йде село – город і садок із чималою кількістю дерев, які постачають свіжі овочі та фрукти до столу. Є багато кущів – виноград, смородина, аґрус, лохина, малина тощо. У ставку Зібров розводить рибу, то завжди можна з друзями посидіти на березі з вудкою.

Павло показав власний будинок під Києвом

Раніше цю місцину використовували як дачу, та нині квартира в Києві стоїть пусткою, а подружжя перебралося жити на свіже повітря. Сам будинок має колони, балкон та терасу. Перед входом облаштований фонтан із нічною підсвіткою. Внутрішнім дизайном займалася Марина. Вона обрала стиль ампір.