Материнська карма сестер Сумських: куди і чому зникли доньки Ольги та Наталії Тоня Паперна і Дарина Мамай

Світ шоу-бізнесу завжди приховує в собі маловідомі історії та складні відносини. У центрі уваги стають родини, які, здавалося б, повинні бути ідеальними, але на справді переживають чималі труднощі.

Ольга та Наталія Сумські, відомі та талановиті сестри українського театрального світу, не є винятком. Останнім часом зростає цікавість до долі їхніх старших доньок – Тоні Паперної та Дарини Мамай.

Обидві сестри Сумські мають доньок від перших шлюбів. Дівчата Тоня та Дарина вже дорослі, та відносини з матерями виявилися не такими, які вони б хотіли бачити.

Важко сказати зараз, в чому причина таких стосунків. Можливо в тому, що бувши часто на сцені або зайнятими у творчих проєктах, сестрам Сумським було важко збалансувати піклування про своїх доньок з власними кар’єрними амбіціями. Постійні знімання, гастролі та цілковите служіння мистецтву не дозволяли їм приділяти донькам достатньо уваги. Така самовіддача улюбленій справі може бути важкою для будь-якої родини, в тому числі й для сестер Сумських.

Ольга та Тоня

Тоня Паперна, дочка Ольги Сумської, зіркової актриси, завжди стояла на своїй власній хвилі. Вона не тільки успішна у своєму дорослому житті, але і вибрала незалежний шлях. Як відомо, вона заміжня за росіянином, має 2 дітей, живе та працює у країні-агресорці й ніколи не засуджувала агресивні дії росії. Через це відносини з матір’ю, яка змушена виправдовувати її хіба що не у кожному інтерв’ю, стали якщо не напруженими, то принаймні прихованими від широкого українського загалу.

Ольга Сумська та Антоніна Паперна

Наталія та Дарина

Дарина Мамай, донька Наталії Сумської, також постала з труднощами взаємин з матір’ю. Вона, подібно Тоні, обравши свій шлях, починала розвиватися у сфері мистецтва, але після смерті чоловіка припинила роботу і разом з 13 донькою повністю знаходиться на утриманні зіркової матері. Про це в одному з інтерв’ю розповідала пані Наталія.

Донька Наталії Сумської Дарина Мамай