Даша Квіткова та Олена Тополя стали немов очеретинки: зірки після схуднення хочуть повернути свої кілограми

Могилевська, Приходько, Кароль постійно борються з зайвою вагою. Натомість Даша Квіткова та Олена Тополя мріють набрати хоча б 3-4 кілограмчики. Скільки вони важать?

Даша Квіткова

У липні 2021 року блогерка народила Нікіті Добриніну первістка Лева. Оскільки за час вагітності дівчина розповніла, то взялася активно худнути. Та, здається, трішки перестаралася.

Зірки надміру схудли

Звісно, на форми Даші могли негативно вплинути й переживання з приводу розлучення з “Холостяком”. Та як би так не було, Квіткова усіма силами намагається наростити м’язи й додати трішки у вазі. Саме тому й не вилазить зі спортзалу.

Мрія Даші – 55 кг. Поки що знаменитість бачить на вагах лише 52 кілограми. Квіткова пояснює, що вона не стільки схудла, скільки добилася рельєфності. Тепер хоче наростити м’язи, потім підсушити їх і врешті досягне ідеальних параметрів.

Олена Тополя

Alyosha теж поскаржилася на різке схуднення. Нині співачка важить усього лише 44 кг. Подібні пертурбації сталися з організмом співачки внаслідок постійних стресів. Раніше мама трьох дітей мала вагу на 10 кг більше.

Зірки надміру схудли

Олена певна – це не анорексія. Вона намагається якомога більше їсти, щоб повернути колишні форми, але не завжди вдається. Жодних обмежень у продуктах Тополя не робить. Їсть, що заманеться.

От тільки коли повертається додому пізно ввечері після концерту, не може себе змусити вкинути хоч шматочок. Через надмірну втому намагається якомога швидше вкластися спати.

Окрім ваги Олена втратила ще й у зрості. Раніше зірка мала 164 см. Та коли за компанію з дітьми виміряла свої сантиметри, була надзвичайно спантеличена, адже нині має всього 159 см. Тож артистка заразом втратила ще й 5 см у висоту.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.