Реперка alyona alyona весь час балансує, то скидаючи 20 кг, то набираючи знову: “Постійна боротьба протиріч”

Складається враження, що alyona alyona не переймається зайвою вагою і без комплексів вигулює купальники. Насправді ж в середині зірки відбуваються цілі баталії з приводу схуднення.

В душі alyona alyona уживається відразу дві половинки, як і належить Близнятам. Одна з них соромиться свого тіла, інша навпаки вбирається у відвертий одяг, демонструючи всі свої складочки.

Одна половинка стежить за порціями, намагаючись досягнути гармонії тіла й душі, інша воліє спробувати на смак те, що раніше не куштувала, й обожнює застілля, де столи ломляться від наїдків.

alyona alyona розповіла про схуднення та набір ваги

Уперше дівчині довелося скидати зайву вагу під час навчання в університеті. 24-річній студентці вирізали камінь із жовчного міхура й приписали дієту №5. Так Альона зі 127 кг розтанула до 112 кг усього за 3 місяці. Але хороший апетит нікуди не подівся, тож попервах зупиняв лише страх перед повторенням болю.

Уперше широкий загал побачив реперку у 2018 році у вазі 122 кг. Просто 5 кілограмів вона втратила через нерви. Популярність змінила життя артистки кардинально. Постійні тури, переїзди, неправильне харчування. Підсумок за 2 роки відбився на вагах: 130 кг.

alyona alyona розповіла про схуднення та набір ваги

Під час корони Альона увімкнула першу половинку й стала харчуватися правильно. Коли за карантин усі набрали вагу, співачка навпаки скинула 10 кг. Потім пішла на “Танці з зірками” й попрощалася ще з десятком кілограмів, отримавши 111 кг.

alyona alyona розповіла про схуднення та набір ваги

Після Нового року почалися проблеми з ногою, поганий настрій, сварки й заїдання усіх проблем великою кількістю їжі. Вага alyona alyona сягнула критичної позначки у 132 кг. У Трускавці вона залишила 10 кілограмів. Ще 10 кг втратила, коли почалася повномасштабна війна.

Коли Альона закохалася, то взагалі потоншала до 108 кг. Але це тривало недовго. Вага потроху почала знову набиратися, поступово дійшовши до 120 кг. Та реперка й не думає зупинятися – боротьба триває.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.