29-річна Анна Кошмал показала 6-річного синочка: обличчя свого чоловіка акторка ретельно приховує від загалу

Зірка "Сватів" Анна Кошмал майже 6 років перебуває у шлюбі, має сина, а про її законного чоловіка майже нічого невідомо. Чи зазнала акторка жіночого щастя?

Фоловери Анни Кошмал весь час засипають Анну Кошмал запитаннями щодо її чоловіка Івана. Та актриса не поспішає показувати благовірного на публіку. Хоча деяка інформація все ж просочилася.

Зірка сповістила лише, що познайомилася з Іваном на знімальному майданчику. Симпатичний молодик відразу впав в око Анні. Дівчина почала діяти рішуче й сама зробила перший крок до знайомства.

Анна Кошмал нікому не показує свого чоловіка

Зустрічалися вони дуже недовго. Невдовзі коханий зробив пропозицію руки й серця. Тож у грудні 2017 року зіграли пишне весілля. Саме про зимове святкування завжди мріяла знаменитість.

За пів року в родині з’явився первісток. Хлопчика, який народився 26 червня 2018 року, назвали Михайликом. Синочка Кошмал теж довго не показувала в Інстаграмі. Тож побачити маля шанувальники зірки змогли, коли хлопчик уже підріс.

Анна Кошмал нікому не показує свого чоловіка

Усі були у захваті, адже Михась дуже схожий на свою матусю – просто одне обличчя. Раніше Анна говорила російською, а з народженням сина перейшла на українську. Подружжя разом вирішило, що син має бути україномовним.

Та якщо сина Кошмал більше не приховує, то чоловіка так і не наважилася показати у мережі. Якщо й з’являються спільні світлини, то видно лише обличчя Анни, а благовірний завжди позує зі спини.

Анна Кошмал нікому не показує свого чоловіка, тільки сина

Кошмал сповістила, що Іван є не публічною особою, йому не потрібні слава та популярність. Тому й не хоче показуватися на загал, залишивши місце під сонцем дружині. Анна змушена враховувати бажання дорогої людини.