Дорогий ресторан і романтика: Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну, як не водив Дорофєєву (ФОТО)

Романтичне побачення українського музиканта і шоумена Володимира Дантеса та Даші Кацуріної у Варшаві. Пара провела час у красивому ресторані і відвідала музей.

Український музикант і шоумен Володимир Дантес нещодавно влаштував романтичне побачення для своєї коханої, бізнесвумен Даші Кацуріної. Пара зараз у Варшаві. За словами Кацуріної, вони гарно провели час у красивому ресторані, де та насолодились класичною польською кухнею.

Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну
Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну

Даша Кацуріна описала свої враження у Telegram-каналі та поділилася фотографіями із побачення. На знімках можна побачити, як закохана пара добре проводить час за столом, а також відвідує національний музей і розглядає мистецтво відомого художника Пікассо.

Попередньо пара відвідала виставку та насолодилася творчістю великого майстра. Даша навіть встигла зробити знімок свого коханого в музеї, додавши трохи романтики до їхнього вечора.

Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну
Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну

Це побачення стало особливим, оскільки вони вирішили відзначити його у дорогому ресторані, де, за словами Кацуріної, сиділи за улюбленим столиком відомої британської співачки Джессі Вейр.

Після смачної вечері в закоханої пари виникла ідея зробити ще декілька романтичних фотографій. Даша поділилася з прихильниками фото з ресторану, де тримає руку свого обранця та демонструє атмосферу ніжності та затишку. Завершивши вечерю у ресторані, пара продовжила насолоджуватися спільним часом вже вдома.

Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну
Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну

Романтичне та ніжне побачення Володимира Дантеса та Даші Кацуріної у Варшаві, яким вони поділились зі своїми підписниками, стало новим прицілом обговорення. Оскільки фанатам завжди цікаво подивитися на щасливе життя своїх кумирів.

Нагадаємо, що пара переїхала до нового двоповерхового будинку. Раніше Дантес і Кацуріна показували, як виглядає їхня оселя та розповіли про своє повсякденне життя та спільні розваги.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.