“Очима коханого”: Надія Матвєєва показала свій вигляд у 55 років завдяки стосункам з молодим (ФОТО)

Ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва поділилася новим фото у своєму Instagram. Допис ведуча підписала "Очима коханого". Реакція прихильників на нову публікацію.

Відома ведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва порадувала своїх прихильників новою публікацією, якою вона поділилася у своєму Instagram. На фото Надія лежить посеред кімнати на спині, тримаючи руки догори та усміхаючись. Особливий момент вона відобразила, підписавши фото “Очима коханого”. Романтична публікація була виконана у чорно-білому стилі.

Підписники ведучої прокоментували цей допис в коментарях, підкреслюючи ніжність та тепло цього фото. Ось декілька коментарів, які можна побачити під дописом Надії:

  • “Ніжність, тепло і захоплення. Ви чудова”
  • “Щасти Вам Надійко! Бережіть своє кохання! Щастя Вам так личить”.
  • “Людину з добрим сердечком завжди видно”.
  • “Надюша, зразу, як з’явилися на телебаченні сподобались мені за свою щирість, людяність, ви і досі така! Щасти вам і Все буде добре”.
  • “Надюша, я бажаю вам щирого кохання. Пам’ятайте: щастя любить тишу. Не всі люди можуть порадіти щастю інших. Бережіть своє. З любов’ю”.
Надія Матвєєва показала свій вигляд у 55 років завдяки стосункам з молодим

Зазначимо, що зараз Надії 54 роки, ведуча часто радує своїх шанувальників та ділитися моментами свого щасливого життя в Instagram. Варто додати, що її коханий чоловік молодший він неї на 20 років, але це не заважає парі насолоджуватися вже двома роками спільного життя.

Надія Матвєєва показала свій вигляд у 55 років завдяки стосункам з молодим

Раніше ведуча ділилася своїми думками щодо вікової різниці, зазначаючи, що спочатку це трошки хвилювало її, але з часом вона вирішила прийняти свої почуття. Надія розповідає, що її чоловік підтримує її у всьому, допомагаючи сприймати себе такою, якою вона є.

Зрештою, фото, на якому Надія виглядає щасливою, говорить про гармонію її особистого життя, і це не може не радувати прихильників та читачів ведучої.