Кохання було зовсім поруч: що відомо про початок стосунків Насті Каменських та репера Потапа? Усі таємниці

Що відомо про початок відносин між Настею Каменською та репером Потапом, від їхньої першої зустрічі до сьогодні? Про періоди і конфлікти, які зірки успішно перебороли.

Перша випадкова зустріч Насті Каменських та Потапа відбулась у 2006 році під час сольного виступу Олексія. Але початок дружби розпочався при створенні їхнього дуету “Потап і Настя”, який у 2007 році став дуже популярним. За їхніми словами, перші роки їхнього спільного творчого шляху були важкими, і вони не могли знайти спільну мову.

“Ми випускали пісні, які ставали хітами. Але наші стосунки ставали все гіршими і гіршими”, згадує Потап.

За словами музиканта, важкий характер Насті часто викликав протистояння в парі. Проте у 2013 році, під час відпочинку на Кубі, їх застали за романтичними обіймами та навіть поцілунками.

Що відомо про початок стосунків Насті Каменських та репера Потапа

У 2016 році Потап та його колишня дружина Ірина оголосили про розлучення, після чого у прихильників виникли сумніви стосовно “дружби” Потапа і Насті. Тоді фанати почали шукати докази романтичних стосунків між Настею та Потапом. Пара відповіла на ці здогади спільними фото в соцмережах, де підкреслили свої відносини як міцну дружбу. При цьому вони почали спільно займатися спортом та носити однаковий стиль одягу.

Зіркова пара підтвердила свій статус закоханих в травні 2019 року, коли Потап і Настя офіційно одружилися. Наступні роки їхнього сімейного життя були щасливими та гармонійними, що підтверджують публікації на сторінках зірок у соціальних мережах.

Що відомо про початок стосунків Насті Каменських та репера Потапа

Під час повномасштабного вторгнення в Україну, Потап та Настя стали часто вирушати за кордон. Пізніше з’явилися чутки про можливий розрив стосунків, але пара не реагує на них і продовжує проводити час разом, доводячи протилежне чуткам.

Сьогодні Потап і Настя продовжують радувати своїх фанатів новими композиціями. Зараз ця зіркова пара вирушає у Кишинів на концерт, де виступатиме Настя Каменських.