Alyosha показала, як виросли її діти від Тараса Тополі: на кого вони більше схожі – на маму чи тата? (ФОТО)

Відома українська співачка Олена Тополя показала, як зараз виглядають її діти від коханого чоловіка. Двоє синів і донька ростуть та стають все більше й більше схожими на своїх батьків.

Олена Тополя, яку багато шанувальників знають під псевдонімом Alyosha, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там знаменитість частіше розповідає про професійну діяльність, але іноді зірка ділиться сімейними кадрами. Так, наприклад, нещодавно артистка опублікувала фотографії своїх дітей від чоловіка Тараса Тополі. Знаменитість розмістила у своєму блозі унікальні кадри, на яких можна побачити, як дітлахи виросли та на кого стали схожими.

Alyosha показала дітей від Тополі

На особистій Інстаграм-сторінці відома українська співачка Олена Тополя розмістила нову публікацію, в якій продемонструвала кадри зі своїми дітьми. Зірка показала, як двоє її синів і донька сидять на дивані та уважно дивляться в камеру, поки мама їх фотографує. 10-річний Роман і 8-річний Марк щасливо усміхались, дивлячись на Alyosha, а ось 3-річна Марійка спостерігала за своїми братами.

Відома українська співачка Alyosha показала, як виглядають її діти від Тараса Тополі

Нагадаємо, що не так давно у мережі почали ширитись чутки про те, що зіркова пара нібито готується до розлучення. Причиною для такого поголосу стала заява Олени Тополі в одному з інтерв’ю про те, що останнім часом їхні з чоловіком стосунки переживають кризу. Знаменитість пригадала, що переїзд за кордон на початку повномасштабної війни став для неї і для її чоловіка випробуванням. Хоча зараз вона вже повернулась додому, вони з коханим все ще намагаються повернути у шлюб гармонію.

Alyosha і Тарас Тополя давно перебувають у щасливому шлюбі та виховують разом трьох дітей

Після активного поширення чуток про розлучення артистка дала новий коментар для журналістів, зазначивши, що в їхніх із Тарасом Тополею шлюбі насправді тріщин немає – вони не збираються розлучатись. Хоча факт наявності проблем зірка не виключала, вона заявила, що вони з обранцем залишаються разом.