Ніяка вона не Пугачова і навіть не Борисівна! Хто тато Алли насправді: Тализіна озвучила власну версію

За офіційною версією татом Примадонни є Борис Михайлович Пугачов. Та дехто стверджує, що Алла Борисівна мала вітчима, а її батьком був зовсім інший чоловік.

Якщо відкрити Вікіпедію, то можна дізнатися, що батьками співачки Алли Пугачової є Зінаїда Архипівна Одегова і Борис Михайлович Пугачов. Вони познайомилися у 1946 році, одружилися, а за рік у пари на світ з’явився первісток Геннадій.

Хлопчик помер через хворобу у ранньому віці. А у 1949-му родина поповнилася дівчинкою, яку назвали на честь актриси Алли Тарасової. Зростала майбутня зірка в Зонточному провулку на московській Селянській заставі.

Алла Пугачова від народження мала інше ім’я, прізвище та по батькові

Журналістка Ольга Ходаєва провела власне розслідування щодо біографічних даних Алли Пугачової та дійшла сенсаційних висновків. За словами розслідувачки, насправді татом Алли Борисівни був жонглер та акробат із цирку Йосип Бендицький, якого всі називали Юрієм.

Начебто Зінаїда з циркачем виступали разом у фронтовій концертній бригаді. Оскільки Бендицький був одружений, то роман став таємним. Просто під час війни жінка завагітніла й у 1943 році народила дівчинку, яку назвала Аллою.

Алла Пугачова від народження мала інше ім’я, прізвище та по батькові

Дати дитині прізвище справжнього батька Зінаїда не могла, тому розписалася з льотчиком, який невдовзі помер від тяжких ран. А вже після війни жінка вийшла заміж за Бориса Пугачова, який удочерив Аллу.

У радянській пресі промайнуло сповіщення Г. Таубіна, який відзначив, що тато Примадонни був жонглером, а пісню “Арлекіно”, завдяки якій співачка прославилася, Алла присвятила саме рідному батьку.

Алла Пугачова від народження мала інше ім’я, прізвище та по батькові

О.С. Кац у роботі, присвяченій євреям та християнам росії, називав справжнє ім’я видатної співачки – Фаїна Борухівна Певзнер (існують ще й такі варіанти прізвища: Міхельсон, Гінзбург). Саме версію Каца взяла на озброєння Валентина Тализіна, відзначаючи, що насправді тата Алли Борисівни звали Борухом. Але артистка, мовляв, змінила собі по батькові на Борисівну, щоб виглядало як слов’янське.

Популярне

Схожі статті

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.