Неймовірне перевтілення: ось як виглядала колишня дружина Кличка у шлюбі та після розлучення з ним (ФОТО)

Колишня дружина київського мера Віталія Кличка до розлучення з ним мала зовсім інший вигляд. Як змінилась Наталія Єгорова та як вона виглядає зараз?

Наталія Єгорова давно здобула шалену популярність. Про знаменитість дізнались, як про дружину відомого спортсмена, а пізніше політичного діяча. Зараз Єгорова будує власну кар’єру співачки та моделі у Німеччині, а шанувальники не втомлюються помічати, як вона змінюється після розлучення.

Єгорова до та після розлучення з Кличко

Нещодавно на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явилось нове відео, на якому вона позує з вечірнім макіяжем. Наталія Єгорова виглядає просто неймовірно – ідеальний тон шкіри, акуратний мейкап та вдалі аксесуари створюють неперевершений образ. Якщо пригадувати та порівнювати свіжі кадри з тим, якою була знаменитість раніше, то неможливо не помітити зміни на краще. Так, артистка буквально розцвіла та візуально стала молодшою на декілька років.

Наталія Єгорова показала свіжі кадри, на яких позувала з вечірнім макіяжем

Важко сказати, що відома українська артистка була не такою красивою та яскравою у шлюбі з Віталієм Кличком. Втім, неозброєним оком видно, що знаменитість буквально розквітнула після того, як почала більше уваги та часу приділяти собі. Тепер усмішка зірки вдвічі ширша, а її очі буквально горять, адже вона займається тим, що приносить їй щастя та задоволення.

Як виглядала Наталія Єгорова, коли перебувала у шлюбі з Віталієм Кличком

Варто нагадати, що зіркове подружжя офіційно розлучилось у серпні минулого року. Знаменитості довгий час жили у різних країнах – Віталій Кличко перебував і все ще знаходиться на посаді столичного мера, а ось його колишня дружина Наталія Єгорова вже багато років як переїхала до Німеччини. Знаменитості розлучились спокійно та без скандалів, а нині продовжують будувати власні життя нарізно.