Вже не маленький блондин: чеченський онук Алли Пугачової Дені вимахав під 2 метри зростом (ФОТО)

Христина Орбакайте поділилась новими фотографіями разом із своїм молодшим сином Дені. Дізнайтеся, як змінився 25-річний онук Алли Пугачової після тривалої його відсутності.

Нещодавно 52-річна російська співачка Христина Орбакайте поділилася з прихильниками новими фотографіями, на яких вона разом із своїм 25-річним сином Дені. На знімках помітно, наскільки змінився та виріс молодий чоловік. Він вирішив змінити свій образ, обравши нову зачіску та одягнувши окуляри. На фото Дені позує в чорному класичному костюмі, а на його руку прикрашають масивні срібні перстні. Стоячи поруч із своєю матір’ю, видно, що він не лише виріс, але й схуд.

У підписі до фотографій Христина Орбакайте поділилась деталями вечора, який вона провела разом із сином:

“18 грудня пройшов дуже насичений і чарівний вечір! Спочатку Дені і я відвідали “Премію Шок – 10 років” в театрі “Тодес”, а потім вирушили в легендарний готель Метрополь, де журнал проводив Winter Party. Загалом, вечір вийшов дуже вдалим!”.

Важливо відзначити, що це перше повернення онука Алли Пугачової в росію після тривалої його відсутності. Хлопець покинув країну та зник у соціальних мережах. Ходили чутки, що між ним та його батьком виник конфлікт, пов’язаний із бажанням відправити свого сина в армію. Це можливо, оскільки на ініціативу батька Дені в 16 років провів два місяці в кадетському корпусі.

чеченський онук Алли Пугачової Дені вимахав під 2 метри зростом

Нагадаємо, що Дені є молодшим сином Христини Орбакайте, а його батько – Руслан Байсаров, відомий у вузьких бізнес-колах. Питання щодо його подальшого місцеперебування залишається відкритим, але чутки уже є, що Дені має власну квартиру в Лондоні. Це може прояснювати причину, чому Алла Борисівна розглядала можливість переїзду до Англії. Зазначимо, що Філіп Кіркоров був автором цих фотографій, на яких знаменитості разом проводили час.