“Мінус два розміри в джинсах”: Ірина Горова показала результати схуднення після суперечки з Анітою Луценко

Відома українська продюсерка Ірина Горова показала, як їй вдалось схуднути за два місяці. Знаменитість 8 тижнів тому посперечалась з Анітою Луценко, чи зможе скинути зайві кілограми.

Ірина Горова, відома українська продюсерка та блогерка, веде активний спосіб життя. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість часто ділиться цікавими розповідями про себе та свою рутину. Декілька місяців тому зірка вирішила схуднути, але розуміла, що їй потрібен для цього особливий стимул. Тоді Горова посперечалась зі своєю подругою, фітнес-тренеркою Анітою Луценко.

Ірина Горова схудла

Так, за умовами парі, Ірина Горова повинну була за 8 тижнів скинути 4 кілограми. Основним стимулом для знаменитості стала умова – якби вона не впоралась із завданням, то Аніта Луценко могла б опублікувати її фотографію в одному спідньому. Проте, зірка чудово впоралась і навіть зуміла перевершити себе. Про це вона розповіла у своєму Інстаграм-блозі.

Українська продюсерка Ірина Горова два місяці тому посперечалась з Анітою Луценко, що схудне
Українська продюсерка Ірина Горова два місяці тому посперечалась з Анітою Луценко, що схудне

За словами продюсерки, вона схудла на 6 кілограмів, а тому тепер її вага складає 57 кілограмів. За 8 тижнів знаменитість, за особистим зізнанням, змогла не лише скинути два розміри джинсів, але й заробити нові та дуже корисні звички. Ірина Горова навчилась пити більше води та менше міцних напоїв, збалансувала свій раціон і навчилась щоранку займатись йогою. Тепер, поділилась із шанувальниками продюсерка, вона мріє про прес і сідниці, як в Аніти Луценко.

Ірина Горова поділилась результатами схуднення та показала, як тепер виглядає
Ірина Горова поділилась результатами схуднення та показала, як тепер виглядає

До слова, у нещодавньому дописі на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм шоувумен розповіла про те, що наступна її мета – не лише прес. Знаменитість поділилась, що завдяки спорту хоче зробити шкіру більш пружною.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.