“Всіх можу пережити в домі, але не цих”: Ксенія Мішина показала, як проходить її відпочинок із сином

Ксенія Мішина показала, як відпочиває в Таїланді разом із 7-річним сином. Актриса поділилась чудовими кадрами тропічних краєвидів на своїй сторінці в Instagram.

Українська акторка та блогерка Ксенія Мішина поділилась з прихильниками своїм відпочинком в Таїланді разом із 7-річним сином Платоном. Фотографії часто з’являються на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона активно ділиться цікавими моментами своєї подорожі.

Ксенія Мішина показала, як проходить її відпочинок із сином
Ксенія Мішина показала, як проходить її відпочинок із сином

Прибувши на місце, актриса одразу опублікувала чудові кадри тропічних краєвидів. На фото можна побачити погодні умови “не для прогулянки”, але вони не завадили Ксенії та Платону насолодитися відпочинком.

В одному зі своїх stories акторка поділилась фотографією птаха та розповіла, що вперше у своєму житті побачила маленьке курча, і їй здалося дуже милим, що ці птахи ходять сім’ями. У наступному відео Ксенія додала, що це перша stories за її досвід в Instagram, яка викликала таку велику хвилю реакцій від її підписників, і вони взялись пояснювати, що це за птах.

“Моє курчатко викликало фурор”, – написала вона під світлиною.

Ксенія Мішина показала, як проходить її відпочинок із сином
Ксенія Мішина показала, як проходить її відпочинок із сином

Також можна зустріти відео, де Ксенія емоційно реагує на великого павука у своєму будинку, який красувався на стіні. За словами акторки, вона може все пережити, але це її найбільша фобія.

“Всіх можу пережити вдома, але не цих… це моя найбільша фобія. Що з ним робити, я не знаю, але він сидить і дивиться на мене. Можливо, він навіть вміє стрибати”, – розповіла акторка.

Ксенія Мішина показала, як проходить її відпочинок із сином
Ксенія Мішина показала, як проходить її відпочинок із сином

Згодом Ксенія вирішила прибрати павука за допомогою стакана, пересуваючи його по стіні. Це виявилося справжнім випробуванням для актриси. На допомогу прийшов син Платон, його голос можна почути у відео, і в результаті їм вдалося визволити павука через вікно. Після цього Ксенія зауважила:

“Все, більше я не відкриваю тут вікно”.

Популярне

Схожі статті

Беру кокосову стружку та секретний інгредієнт і готую цукерки “Рафаелло” вдома: дійсно райська насолода

Приготувати смачні та ніжні цукерки "Рафаелло" вдома дуже просто. Вам знадобляться всього 2 інгредієнта і 5 хвилин часу. Доклавши мінімум зусиль, вийде справжня смакота.

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!

Народжені 2024 року: Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський стали батьками – як виглядають діти

Серед знаменитостей у 2024 році розпочався справжній бебі-бум. Так, батьками нещодавно стали Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський. Як виглядають нащадки?