Жовто-блакитний образ і довжелезні вії: 55-річна Надія Матвєєва показала українську незгасаючу красу

Надія Матвєєва показалась у патріотичному образі та підтримала українських захисників. Ведуча розповіла, в яких українських брендів можна придбати стильний одяг.

Відома телеведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва порадувала прихильників на своїй сторінці в Instagram, з’явившись у жовто-блакитному образі. На відео ведуча прогулювалася містом, висловлюючи подяку ЗСУ за їхню важливу та важку роботу. Зірка підкреслила значущість підтримки та допомоги наших захисників, підписавши відео:

“Дякую, що тримаєтеся. Допомагаємо нашим захисникам та підтримуємо одне одного”.

Варто відзначити, на кадрах Надія виглядає дуже стильно. Зірка одягнена у жовтий пуховик та блакитний шарф, які чудово підкреслили її патріотичний настрій. Гарний макіяж та подовженні вії лише доповнили красивий образ ведучої.

55-річна Надія Матвєєва показала українську незгасаючу красу

Нагадаємо, днями Надія відповіла на зауваження однієї з підписниць, яка вказала на те, що зірка останнім часом часто вибирає жовтий колір у своєму гардеробі. У відповідь ведуча поділилася своєю думкою, пояснивши, що жовтий колір для неї є джерелом енергії.

“Він начебто дає енергію, настрій, яких іноді не вистачає похмурими днями. Ще жовтий вважають кольором творчості, це мені до серця”, – пише Надія.

Також вона додала, що українські бренди часто вибирають жовті та блакитні кольори і саме ці відтінки найкраще пасують українцям. Щодо сміливості носити яскравий одяг, вона закликала прихильницю обирати те, що додає радість та рішучість.

“Стосовно сміливості носити яскраві кольори: ми з вами маємо робити все, що додає енергії, радості та рішучості. І якщо колір допомагає, просто обирайте його”, – відповіла ведуча.

Допис зірка завершила, описавши, які бренди обирає – “Aslgarments”, “Musthaveua”, “Vovk”. Підписники оцінили слова знаменитості та засипали її компліментами.

55-річна Надія Матвєєва показала українську незгасаючу красу