Полякова, Могилевська, Нікітюк та інші зірки влаштували новорічний маскарад: гарні вийшли Снігуроньки

Знаменитостям частенько доводиться змінювати імідж. Напередодні новорічних свят зазвичай вбираються відповідно – у костюми Снігурок. Ми зібрали купу святкових образів різних років.

Оля Полякова

Нині зі зрозумілих причин у знаменитостей зовсім мало пропозицій для виступів. А напередодні 2016-го артистка дала за 2 місяці 28 концертів попри те, що була хвора на бронхіт. Завершилося турне грандіозним сольним концертом. А ще Полякова стала головною Снігуркою країни.

Зірки перетворилися на Снігурок

Леся Нікітюк

Це зараз Леді Ле може вбиратися у шикарні костюми Барбі, Мерилін Монро чи Роксолани. А колись давно приїхала на корпоратив у легенькому костюмчику, який довелося перешивати разом із мамою. Перед виходом на сцену Леся так змерзла, що ледь не знепритомніла.

Зірки перетворилися на Снігурок

Та коли до дівчини підійшов El Кравчук і зробив комплімент її святковому луку, нашій Снігуроньці тут же стало тепло, хвилювання миттю розвіялося, і вона сміливо зробила крок назустріч публіці.

Наталя Могилевська

Представляючи новий кліп, перетворилася на справжню Снігуроньку й Могилевська. Наталка вбралася у блискучу сукню з великим декольте, а замість корони наділа білу міхову шапку. Святковий лук артистка доповнила босоніжками на тонких пасках. А новорічний антураж мали виконувати зелені ялинки, присипані білою імітацією снігу.

Зірки перетворилися на Снігурок

Саша Бо

Блогерка не відстала від інших знаменитостей. У своєму намаганні підготуватися до новорічних свят Саша пішла далі за всіх, адже перетворилася не стільки на Снігуроньку, як стала більше схожою на Снігову королеву.

Зірки перетворилися на Снігурок

Багатодітна мама, на перший погляд, убралася скромно – в білий светр, прикрашений атласними бантиками, та білі сережки у вигляді снігових кульок. Зате весь акцент дівчина зробила на мейкап. Вії у неї стали білими, а їх кінчики прикрашені перлинками.