Михайло Поплавський станцював веселий танець в оточенні молодих студенток: Дід Мороз і Снігуроньки

Відомий і єдиний в країні співаючий ректор Михайло Поплавський в черговий раз влаштував запальні танці разом зі студентками.

Екс-ректор Київського університету культури в свої 71 як ніхто інший стежить за трендами. Він активно розвиває особисті сторінки в Instagram і TikTok, щоб розширювати цільову аудиторію і залучати до неї молодь. Михайло Михайлович регулярно радує підписників веселими роликами, щоб не стало винятком і на цей раз.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

В останньому відео артист в ошатній шубі Діда Мороза, правда, без шапки, танцює з двома дівчатами під пісню Glee Cast — Jingle Bell Rock. Відбувається все це на тлі ялинки і декоративних оленів, які світяться.

“Ловіть передбачення на 2021 рік: направляйте свою наполегливість в правильне русло і все заплановане збудеться!”, — написав Поплавський і запитав у шанувальників про плани на майбутній рік.

Коментарі не змусили на себе довго чекати:

  • “Круто, мантія вам пасує! Плани працювати, працювати і тільки працювати”;
  • “Ви як завжди на позитиві!”;
  • “Прекрасна задумка, гарне відео, ви молодець”;
  • “Дід Мороз і Снігуроньки — це просто бомба-ракета”;
  • “Спасибі, що даруєте неймовірний настрій”;
  • “Завжди переглядаю ваші відео”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

До слова, Михайло сам зробив так, що у багатьох він асоціюється з молодими студентками. Це часто стає причиною гнівних коментарів у мережі, проте в інтерв’ю для програми “Світське життя” з Катею Осадчою співак зізнався, що не ображається на жарти про себе і навпаки любить, коли його критикують.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.