Серйозна дівчинка з уважним поглядом: футболіст Олександр Зінченко показав, як виглядає його старша донька

Відомий український футболіст Олександр Зінченко показав на особистій сторінці, як виглядають дві його доньки від дружини Влади Седан. Старша донька стала схожою на маму.

Олександр Зінченко, відомий український футболіст, у своєму особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм продемонстрував підписникам, як сьогодні виглядають його діти від дружини Влади Седан. Знаменитість разом із коханою Владою Седан виховують двох доньок. Молодшу дитину зіркова дружина народила менш як рік тому.

Діти Олександра Зінченка

В особистому Інстаграм-блозі футболіст Олександра Зінченка з’явились кадри з сімейної фотосесії у новорічному стилі. Знаменитість продемонстрував, як сьогодні виглядають дві його доньки. На кадрах можна помітити, як дівчата виросли та почали бути все більше схожими на своїх батьків – зіркових маму й тата. Дворічна донька футболіста сиділа на руках у свого тата, а ось молодшу дитину зіркового подружжя Лею тримала Влада Седан.

Футболіст Олександр Зінченко показав двох своїх доньок, яких народила йому дружина Влада Седан
Футболіст Олександр Зінченко показав двох своїх доньок, яких народила йому дружина Влада Седан

Варто зазначити, що важко сказати, на кого більше схожа молодша донька відомого українського футболіста та його дружини. Леї ще не виповнився рік, а тому вона однаково нагадує і Владу Седан, і Зінченка. А ось у зовнішності старшої доньки Єви починають проявлятись риси її зіркової мами. Дівчинка має схоже волосся, однакові з мамою очі й такий дорослий погляд – блакитні очі Єви уважно дивились у камеру.

Футболіст Олександр Зінченко показав двох своїх доньок, яких народила йому дружина Влада Седан
Футболіст Олександр Зінченко показав двох своїх доньок, яких народила йому дружина Влада Седан

Нагадаємо, що зіркове подружжя – відомий футболіст і його дружина, спортивна журналістка та блогерка – вдруге стали батьками у серпні минулого року. На початку останнього літнього місяця пара повідомила про те, що в їхній родині народилась ще одна дитина. А ось старша донька знаменитостей народилась майже три роки – 2021.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.