Тіна Кароль жирно натякнула, що у неї з’явився обранець: відпочивають разом у Карпатах, син Веня в курсі

Тіна Кароль, визнана і неймовірно талановита українська співачка, завжди привертала увагу своїх шанувальників не лише своїм неперевершеним вокалом, а й загадковим особистим життям.

Останнім часом зірка стала центром уваги публіки через свій відпочинок у Карпатах, в компанії свого сина Веніаміна. Але любителі інтриг одразу припустили, що не лише тільки з ним. Вважають, що є загадковий компаньйон, який робить всі ці фото на зимовому курорті.

І хоча реальних підстав у вигляді спільних фотографій Тіни та її таємничого супутника, підписаними натяками на щось “більше, ніж просто дружба”, немає, хвиля обговорень та припущень серед фанатів не вщухає.

Однак, слід відзначити, що Тіна Кароль завжди ставить себе в захисне становище, коли йдеться про її особисте життя. За роки кар’єри та публічної експозиції, вона вчилася зберігати відгомін свого приватного життя. Час від часу популярна артистка майстерно підкидала підказки про свої відносини та почуття, але ніколи не давала чіткої відповіді на відверті питання про це.

Відпочинок у Карпатах разом із сином Веніаміном не став винятком. Зафіксовані кадри, на яких Кароль виглядає щасливою та розкішною, викликали цікавість до того, хто ж стоїть за об’єктивом камери. Припущення, що це новий обранець або пасія Тіни, миттєво з’явилися в гострих заголовках та коментарях фанатів.

Тіна Кароль на відпочинку у Карпатах

Сама Тіна Кароль як завжди утримується від підтверджень чи спростувань цих чуток. Замість цього, вона обирає усмішки, залишаючи шанувальників в очікуванні. Її позиція щодо особистого життя – це вибір не давати гострих відповідей і залишати простір для таємниці та фантазії.

Таким чином, відпочинок в Карпатах Тіни Кароль вже став об’єктом цікавості та обговорень. Попри те, чи вирішить артистка розкрити таємницю фотографа, чи ні, її поціновувачі залишаються в очікуванні нових кроків у цій захопливій грі загадок.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.