Аліна Гросу, Дантес, Тіна Кароль подалися у Карпати на відпочинок: кого прихопили з собою в Буковель

Зимові свята багатьом хочеться відзначити у гарній атмосфері на тлі Карпатських гір. От зірки й подалися один поперед одного в Буковель. Кого прихопили з собою на відпочинок?

Аліна Гросу

Останнім часом актриса хоч і мешкає за океаном в Америці, але Новий рік вирішила зустріти в Україні з рідними. Наговорившись досхочу, вирішили трішки покататися на лижах.

Зірки відпочили у Буковелі

Гросу показала не лише себе у лижному прикиді на одному з підіймачів Буковелю, але й поряд із молодшим братом Михайликом. Аліна висловила сподівання, що її майбутні діти будуть такими ж слухняними, як і її родич, якого вона просто обожнює.

Володимир Дантес

Розпочавши нове життя без Наді Дорофєєвої, Дантес вирішив зустріти 2024 рік у Карпатах. Тож вирушили в гори разом із Дашею Кацуріною. В Буковелі на них уже чекали батьки та діти коханої музиканта. Тож свята у такій компанії пройшли доволі весело.

Зірки відпочили у Буковелі

Тіна Кароль

Їдучи в Буковель, співачка прихопила свого 15-річного сина Веніаміна, користуючись нагодою побути разом із нащадком під час канікул підлітка. Відпочинок вийшов доволі активним. Мама з сином і на лижах поспускалися, і з місцевою фауною познайомилися, і автентичний одяг приміряли. До того ж Тіна випробувала сніг босоніж. Що іще потрібно для щастя?!

Зірки відпочили у Буковелі

Ольга Сумська

Піддалася загальному ажіотажу й 57-річна акторка, теж ставши на лижі. Спочатку з чоловіком Віталієм Борисюком покаталася на українському гірськолижному курорту. А після Буковелю разом із меншою донькою Ганною відбула до Австрії. Гору Кіцштайнгорн у Капруні Сумська оцінила дуже високо:

“Я в шоці… Даст іст фантастіш”.

Зірки відпочили у Буковелі

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.