Ксенія Мішина зізналась, чи дорого обійшовся відпочинок у Таїланді: акторка серйозно обурилась

Ксенія Мішина розповіла, скільки коштує відпочинок із 11-річним сином у Таїланді. Зірка поділилася своїм обуренням щодо високих цін з прихильниками.

Зірка відомого серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина розкрила вартість свого відпочинку разом із 11-річним сином Платоном на тайських пляжах. Таким моментом вона поділилась через профіль в Instagram. Акторка регулярно доповнює свою сторінку новими світлинами та ділиться подробицями життя з підписниками.

Місцем для відпочинку Мішина з сином вибрали Таїланд. Однак ця розкішна подорож обійшлася їм досить дорого. Зірка розповіла, що для перебування на чистому піску та купання в прозорій воді потрібно додатково платити через те, що ці місця регулярно прибираються.

Ксенія Мішина зізналась, чи дорого обійшовся відпочинок
Ксенія Мішина зізналась, чи дорого обійшовся відпочинок

Ціни за відпочинок на приватному пляжі становлять 5,5 тис. грн для дорослої особи та 3 тис. грн для дитини. Зірку обурили ці високі ціни, і вона трохи грубо висловилась у сторону місцевих підприємців.

“Чистота коштує дорого”, – підкреслила знаменитість.

Ксенія також поділилась враженнями від красивого краєвиду на цих пляжах та зробила декілька фотографій для своїх шанувальників.

Ксенія Мішина зізналась, чи дорого обійшовся відпочинок
Ксенія Мішина зізналась, чи дорого обійшовся відпочинок

У наступних stories вона ознайомила своїх фанатів із цінами на місцеві напої. Придбавши мохіто та маленьку чашку кави туристові доведеться заплатити тисячу гривень. Знаменитість здивувалася такому повороту, адже ціни на продукти у Таїланді нижчі, ніж в українських супермаркетах.

Ксенія Мішина зізналась, чи дорого обійшовся відпочинок
Ксенія Мішина зізналась, чи дорого обійшовся відпочинок

До слова, нещодавно Мішина опублікувала ролик зі своїм сином, де вони розважаються під музику. Це відео підняло настрій багатьом прихильникам акторки, які висловили вдячність артистці у коментарях. Проте, деякі коментатори вважають, що враховуючи складну ситуацію в країні, не кожен може дозволити собі мінімальний відпочинок, тому своє бачення вони теж виразили під постом.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.