Ольга Мартиновська в’яне без уваги Ярославського: суддя “МастерШеф” показала схудле обличчя і втомлені очі

34 річна Ольга Мартиновська, шеф-кухарка ресторану у Парижі, суддя «МастерШеф" та обличчя кулінарного шоу, автор великої книги рецептів не може не привертати до себе уваги широкого загалу.

Про неї багато говорять компліментарних речей, але й пліток та чуток з приводу особистого життя все ще молодої жінки, що виховує самотужки малолітню доньку, вистачає. Що ж, публічним особам до такого не звикати.

Особливо це стосується її відносин з колегою й також публічною персоною — ресторатором Володимиром Ярославським. І хоча обидва вони періодично спростовують чутки про їхній роман й говорять про дружбу та приятельські відносини, якими дорожать, самі ж часто підкладають трісочки у багаття, викладаючи у Мережу провокативні фото та відео.

Правда, у жовтні минулого року в одному з інтерв’ю Ольга зізнавалася, що нібито в когось закохалась:

“Ці стосунки не вписувалися в мої плани, але я вперше відчула, як класно, коли тебе дуже кохають і ти кохаєш”.

Втім Мартиновська намагалася бути відвертою і, у першу чергу, перед собою. Хоча жінці й здавалося, що це все по-справжньому, вона чесно зізнавалася, що “губу не розкочує”, тому що є прагматичною людиною, має свою сім’ю та дитину, напружний графік життя, зірковість та важливу роботу.

Вигляд поза екраном

Як з того часу розвинулись події у цьому напрямку, сказати поки що не можна, бо сама жінка більше про це не розповідає, але останнім часом всі помітили певну стомленість судді та не дуже випещений вигляд. Чи то пов’язано з сучасними подіями в країні, чи з напруженою роботою або особистим життям — не відомо.

Ольга Мартиновська показала, як виглядає вдома

Хоча, судячи з її фото в інстаграм, Ольга приділяє увагу догляду за собою, відвідує салони краси та робить масажі.

Ольга
Ольга Мартиновська показала, як виглядає вдома

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.