Скоро стукне 40, а так і не скажеш: Тіна Кароль, Злата Огнєвіч, Христина Остапчук та інші зірки-ягідки

Ці зірки настільки гарно виглядають, що дико звучать слова прихильників, буцімто вони виросли на їх піснях. Натомість невдовзі вони відзначатимуть 40-річний ювілей. У це просто неможливо повірити.

Тіна Кароль, 38 років

Співачка, здається, з кожним роком лише розквітає. Вона настільки впевнена у своїй красі, що частенько викладає в мережу світлини без краплі мейкапу й укладки. Шкіра артистки виглядає просто ідеально. Та й форми у Тіни настільки гарні, що важко відірвати погляд. Секрет молодості 38-річна Кароль не відкриває, натомість помилуватися зіркою в Інсті можна досхочу.

Зірки під 40 мають ідеальний вигляд

Злата Огнєвіч, 38 років

Співачка й думати не хоче, що за 2 роки відзначатиме 40-річчя, адже виглядає краще за багатьох 20-річних дівчат. На відміну від Тіни Кароль, Злата не приховує від фанів, що багато сил докладає, аби поліпшити красу обличчя й тіла. Вдається до гідрофешлу – голлівудської чистки. Це такий вид підтяжки без хірургічного втручання. А задля ідеальної фігури Огнєвіч доводиться займатися танцями й іншими активностями.

Зірки під 40 мають ідеальний вигляд

Христина Остапчук, 37 років

Якщо поставити поряд двох суперниць – Христину Горняк та Катю Полтавську – важко визначити, хто з них старша за віком. Тим часом різниця у віці між другою та третьою дружинами Володимира Остапчука складає аж 14 років. Нотаріуска перевірила свій біологічний вік, дізнавшись, що її тіло відповідає 31 року. Це неабияк потішило 37-річну жінку, яку покинув чоловік заради молоденької.

Зірки під 40 мають ідеальний вигляд

Настя Каменських, 36 років

Серед своїх колежанок дружина Потапа наймолодша. Їй до 40-річчя ще довгих 4 роки. Трапитися може будь-що. Наприклад, Настя набере зайву вагу. До речі, NK уже трішки погладшала, але поки що своїм виглядом вдоволена на всі 100%. Адже втомилася постійно тримати себе у межах дозволеного й виснажувати організм дієтами. На думку співачки, на сьогодні ментальне здоров’я набагато важливіше, аніж фізичне.

Зірки під 40 мають ідеальний вигляд