Ксенію Мішину “рознесли” хейтери після нових кадрів з відпочинку в Таїланді: на катері в ніжно-рожевому

Ксенія Мішина опублікувала нове відео з відпочинку в тропічному Таїланді та отримала критику від своєї публіки. Також акторка поділась, чи вживає солодке.

Зірка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина поділилась новими кадрами зі своєї відпустки в Таїланді. Акторка показала прихильникам струнку фігуру на фоні мальовничих краєвидів. У ніжно-рожевому бікіні вона граціозно позує на катері, демонструючи свою привабливість.

Відео, зняте під час прогулянки на катері, вразило публіку ідеальними формами Ксенії. До слова, подорож у тропічний Таїланд стала ідеєю сина акторки Платона, який разом із мамою вирішив провести відпустку. Спочатку Ксенія вагалась щодо відпочинку на тайських пляжах, але пізніше визнала, що тропічний клімат виявився приємним.

У своєму Instagram-пості акторка розкрила деталі свого раціону та відмови від солодкого. Вона зазначила, що солодке споживає лише у першій половині дня в обмеженій кількості. Ксенія також підкреслила, що потрібно виховувати самодисципліну та поступово вдосконалювати організм.

“Моя харчова поведінка доведена до ідеалу, робота мого метаболізму налагоджена максимально, мої смакові рецептори виховані коректно”, – поділилась своїми досягненнями акторка.

Ксенію Мішину розкритикували після нових кадрів з відпочинку

Такі слова, звісно, замотивували прихильників Ксенії, і вони засипали улюблену акторку компліментами. Однак не всі оцінили ідею фотосесії позитивно, і публіка поділилась на дві сторони.

Багато коментаторів висловили негативне враження, додавши, що така публікація на сьогодні не є доречною. Підписники нагадали, що 14 січня, коли відео було опубліковане, країна вшановувала пам’ять загиблих після трагедії в Дніпрі. Однак багато фанатів залишаються вірними улюбленій акторці та виступили на її захист. Ось декілька коментарів, які можна знайти під публікацією:

  • “Взірець для наслідування”.
  • “Сьогодні річниця трагедії в місті Дніпро”.
  • “Найкрутіше, що це досягнуто неймовірною дисципліною та працею”.
  • “Мотивуєте”.
Ксенію Мішину розкритикували після нових кадрів з відпочинку