Леся Нікітюк розповіла про нові “пластичні операції” та показала, чим займається у вільний час (ФОТО)

Леся Нікітюк розповіла, чому кілька днів не була активною в Instagram. Ведуча поділилась новими "пластичними операціями" зі своїми фоловерами.

Телеведуча Леся Нікітюк розповіла, чому останнім часом не була активна на своїй сторінці в Instagram. Сьогодні вона опублікувала кілька нових світлин у stories, де дала зрозуміти, що має новини щодо своєї відсутності в соціальних мережах.

Зірка виклала фото круасана та підписала його:

“Друзі, причина моєї відсутності в Instagram скоро буде вирішена. Просто робила декілька пластичних операцій… Все, як завжди”.

Леся Нікітюк розповіла про нові пластичні операції

Однак у наступних кадрах стало зрозуміло, що Леся жартує. Згодом вона розписала, про які саме “пластичні операції” йдеться та розповіла трошки більше у кожній наступній stories. Також ведуча поділилась враженнями від книг, які недавно почала читати.

Першою операцією було “видалення негативних думок”. У цьому завданні жінці допомогли дві книги з медитації. Леся додала, що хоче розвивати звичку читати й тепер виділяє на читання 2 рази на день по 20 сторінок.

Пізніше вона поділилась цитатою з книги Робіна Шарма “Монах, який продав своє феррарі”, яка їй найбільше сподобалась.

Леся Нікітюк розповіла про нові пластичні операції

Під наступною “операцією” Нікітюк розповіла, що вирішила заощаджувати, тому пройшовши по магазинах, вона витратила менше коштів, ніж завжди. Знаменитість підкреслила, що не любить на собі економити.

“Пластична операція №3 – збільшення… самооцінки”. Також вона поділилась технікою, а саме розповіла, які слова потрібно повторювати, щоб підняти самооцінку.

“Я красива, я розумна, я струнка, все в житті складається найкращим чином для мене”, – підписала ведуча.

Леся Нікітюк розповіла про нові пластичні операції

Завершуючи, Леся Нікітюк вирішила пожартувати та прикріпила своє відредаговане фото.

“Ніколи не слід сприймати життя настільки серйозно, щоб розучитися смітись над собою”, – підписала ведуча.

Леся Нікітюк розповіла про нові пластичні операції