“Заради моєї кар’єри”: Леся Нікітюк вперше прокоментувала чутки про стосунки зі справжнім романтиком

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк прокоментувала чутки про своє особисте життя. Знаменитість висловилась про чоловіка, з яким у неї були стосунки

Леся Нікітюк, відома українська телеведуча та блогерка, ніколи не любила ділитись подробицями свого особистого життя. Знаменитість воліла приховувати ті деталі, які мають належати лише двом закоханим людям. Втім, шанувальники зірки завжди продовжують цікавитись тим, що відбувається на її особистому фронті.

Український зірковий блогер і пліткар Богдан Беспалов розповів скандальні подробиці з особистого життя Лесі Нікітюк. За його словами, відома телеведуча довгий час будувала стосунки зі своїм впливовим бойфрендом. Втім, у перші ж години повномасштабного вторгнення чоловік нібито втік від своєї коханої. Нікітюк такий поголос ігнорувати не змогла та, як їй і притаманно, відреагувала на все з гумором.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала кумедне відео, на якому показово розплакалась та розповіла подробиці про стосунки з невідомим чоловіком, який втік від неї після перших же сирен. Так, Леся Нікітюк зауважила, що вона досі й сама не може зрозуміти, з ким саме зустрічалась – “чи то зі звукорежисером, чи то з телеоператором” – втім, зірка впевнена, що у її коханого був біполярний розлад.

Леся Нікітюк відреагувала на чутки про своє особисте життя

Леся Нікітюк відреагувала на чутки про своє особисте життя

“Увечері я лягала зі звукорежисером, прокидалася з оператором. Так ми і жили. Він заради моєї кар’єри переспав із ким тільки можна”, – з гумором висловилась про чутки щодо своїх стосунків відома українська телеведуча.

Знаменитість не змогла оминути увагою й озвучені блогером-пліткарем причини їхнього розставання. Леся Нікітюк “визнала”, що її бойфренд і дійсно втік від неї одразу ж після початку повномасштабної війни, але пішов він не один. За словами ведучої, чоловік також забрав її гаманець, ікони та навіть авокадо.

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.