Ольга Сумська похизувалася романтикою з Борисюком на гірськолижному курорті в Австрії: закохана парочка

57-річна актриса театру і кіно Ольга Сумська оприлюднила світлини зі свого відпочинку в Австрії у соцмережах. Саме там зараз телезірка відпочиває зі своєю сім'єю.

Багато українських знаменитостей на зимові свята відправилися у відпустку на відпочинок. Хтось поїхав у теплі краї, як от акторка Ксенія Мішина та блогерка Даша Квіткова. А хтось надав перевагу гірськолижним курортам, як співачки Аліна Гросу та Камалія.

Акторка Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком та донькою Ганною також вирішили відпочити. Зіркова родина обрала відомий гірськолижний курорт в Австрії.

Ольга Сумська регулярно публікує фото та відео з відпочинку у своєму Інстаграм-блозі. Спершу акторка показувала знімки лише зі своєю донькою Ганною. Та пізніше виявилося, що Борисюк також зміг виїхати з України на відпочинок.

Ольга Сумська похизувалася відпочинком на гірськолижному курорті з донькою
Ольга Сумська похизувалася відпочинком на гірськолижному курорті з донькою

Так, у своєму блозі Сумська опублікувала кілька романтичних знімків з чоловіком. На фото Сумська і Борисюк позували у лижних костюмах на фоні засніжених гір. Вони виглядали щасливими і закоханими.

Ольга Сумська показала, як відпочиває з Борисюком на курорті в Австрії
Ольга Сумська показала, як відпочиває з Борисюком на курорті в Австрії

Цікаво, що напередодні відпочинку в Австрії Ольга Сумська з коханим і донькою тривалий час відпочивали в Карпатах. Незважаючи на різницю поколінь, Сумська і Борисюк залишають дуже близькими зі своєю 21-річною донькою Ганною.

До слова, дівчина продовжила сімейну традицію і також отримала акторську освіту. У 2023 році Ганна Борисюк стала випускницею Київського університету театру і кіно, який колись закінчувала і сама Ольга Сумська. Зараз дівчина розвиває свою акторську кар’єру і вже їздить по містам України з виставами. Як відомо, Ганна грає в одній виставі разом зі своєю мамою і татом. Не дивлячись на свій спокійний характер у житті, на сцені Ганна Борисюк перевтілюється у будь-якого персонажа. Очевидно, дівчина унаслідувала акторські здібності від своїх батьків.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.