Скільки Оля Полякова витрачає на косметику: догляд у 45-річному віці для баби-ягідки коштує чимало

Щоб виглядати сліпуче, зіркам доводиться чимало грошей вкладати у власну красу. Оля Полякова чесно розповіла, скільки витрачає грошей на косметику та б'юті-процедури щомісяця.

Днями Оля Полякова відзначила 45-річчя. З цієї нагоди вирішила поділитися з шанувальниками секретами догляду за обличчям та тілом. Останнім часом співачка захопилася апаратною косметологією. Це дуже зручно, адже в такому разі можна відмовитися від ін’єкцій краси та ножа пластичного хірурга.

Скільки витрачає на косметику Оля Полякова

Оля вже випробувала на собі практично весь спектр процедур, починаючи від електростимуляції та шліфування до лазера та SMAS-ліфтингу. Знаменитість впевнена – якщо робити такі процедури хоча б раз на тиждень, удасться наблизитися до ідеального натурального вигляду. Полякова відзначила, що застосування філерів – це вчорашній день. Вони лише спотворюють обличчя, і їх відразу видно.

Дружина мільйонера підрахувала, що доглядові процедури обходяться їй у 2 тис.доларів на квартал. Половина суми витрачається на косметику, друга – на процедури. Ще у ванній на поличці є дорогі швейцарські креми. Вартість одного тюбика може сягати 400 доларів.

Скільки витрачає на косметику Оля Полякова

Щоб тіло на концертах виглядало гладеньким, Оля вдається до скрабу. Його втирає в тіло у лазні двічі на тиждень. До складу молодильного засобу входить козяче молоко, вівсяна крупа, морська сіль і додаються мед, вершки та кава.

Ще одна процедура, від якої королева ночі відмовилася категорично, це кислотний пілінг. Вона робила процедуру влітку, не користуючись захисним кремом проти сонця. В підсумку побачила на тілі пігментні плями.

До косметологічних процедур зірка радить обов’язково додавати вживання великої кількості води, а ще обливання холодною водою чи занурення взимку в ополонку.