Марічка Падалко повернула до реальності замріяну Таран у Франції: подруга ведучої не знайшла що відповісти

Телеведуча Лідія Таран колись була досить популярною зіркою телеканалу "1+1", дружиною не менш популярного шоумена Андрія Доманського. Зараз обидва, хоча і нарізно, перебувають за межами країни.

Як тільки почалося повномасштабне російське вторгнення Лідія Таран виїхала разом з донькою-підлітком з України до Франції.

І хоча з її слів, вона  іноді “відчувала себе зрадницею”, та думки про безпеку своєї доньки Василини переважили усе інше. Варіант повернутися самій, залишивши неповнолітню доньку саму на чужині, вона навіть не розглядала.

Оскільки вона бачила на власні очі, як ракетою знищило людину у сусідньому будинку, то Лідія вирішила, що для неї та її дочки немає в Україні жодної гарантії безпеки.

Нове життя в чужій країні

Тож Лідія разом з донькою почали жити, навчатися та працювати у Франції. Василина успішно навчається в ліцеї, а мама — стала студенткою французького вишу.

Правда, влітку 2022 року Лідія Таран провідала Київ, побачилась з мамою, яка нікуди не схотіла тікати, зустрілася з колегами та подругою Марічкою Падалкою. Про плани повернутися до України мова навіть йшла.

Звісно, що Лідія не залишила на довго доньку та повернулась на чужину. Там вона іноді бере участь у французьких телеефірах, розповідає про події в Україні та спростовує міфи російської пропаганди. А ще, здається, заробляє рекламою товарів.

Так нещодавно вона виклала фото, на якому демонструє вітаміни, сидячі за столом з круасанами та кавою на відкритій терасі кафе на фоні мирного та чистого блакитного неба. Лише інверсійний слід від літака якось нагадує про те, що зараз в Україні коїться.

Марічка Падалко відреагувала на це, написавши: “Перша думка — що в тебе над головою “вильоти”, чи робота ППО”, чим вірогідно зруйнувала благодушний настрій своїй подрузі, бо та навіть не стала відповідати.