Куди зник Андрій Доманський і що він говорив про Україну: колишній чоловік Лідії Таран “перевзувся”

Андрій Доманський був популярним телеведучим. "Підйом", "Хто проти блондинок?", "Інтуїція", "Фабрика зірок" та інші рейтингові програми зробили його відомим в Україні

Відомий одесит, чоловік Лідії Таран Андрій Доманський зник з інформаційного простору і вже понад рік від нього жодної звістки. Ба більше, телеведучий видалив свої соціальні мережі. Наразі навіть невідомо, чи перебуває Андрій на території України, чи зміг успішно перетнути кордон.

Відомий український телеведучий Андрій Доманський зник з медійного простору
Відомий український телеведучий Андрій Доманський зник з медійного простору

Що відомо про життя Андрія Доманського

Розпочинав майбутній шоумен своє зіркове становлення ще в 1992 році. Тоді, 18-річний хлопчина працював радіоведучим на місцевій одеській радіостанції. Потім уже перейшов на відомі українські канали, а саме “Новий канал”, “1+1”, “Інтер”.

За час своєї кар’єри Андрій Доманський побував в різних скандалах. Так, у 2021 році його було запрошено на проведення фестивалю “Слов’янський базар” у Вітебську. Попередній ведучий Тімур Мірошниченко який, до речі, незмінно його проводив протягом 10 років, відмовився. Причиною стали політичні мотиви. А Доманський з радістю погодився. Лише критика суспільства та хейт в соціальних мережах змусили Андрія переглянути свою позицію.

Як виглядають всі доньки Андрія Доманського
Відомий український телеведучий Андрій Доманський зник з медійного простору

Після 24 лютого 2022 року ситуація в країні змінилась. Суспільство більш ретельно та прискіпливо почало відноситись до звернень та висловлювань популярних людей. Андрій Доманський, вирішивши “перевзутись на ходу”, виставив пост на сторінці в Інстаграм. Там він дякує українським волонтерам за допомогу народу. Але замилити очі землякам не вдалося. Всі глядачі як оди, почали згадувати шоумену його політичні ігри з росією.

“Якщо в людей пам’ять як в акваріумної рибки, то і Доманського можна вважати патріотом. Але ця цинічна п*твора роками пропагувала на Інтері за росію”

Відчувши хейт з боку читачів, Андрій Доманський одразу видалив всі соціальні мережі.

Андрій Доманський
Андрій Доманський

Потрібно зазначити, що досі працює YouTube-канал “Готовим вместе”, де телеведучий розповідає про різні рецепти разом з відомим кухарем Андрієм Дромовим. Зазначимо, що всі ролики записані російською мовою.

Де наразі перебуває телеведучий поки не відомо. Не говорить про нього і колишня дружина, Лідія Таран. Зрозуміло лише одне, що Андрія Доманського на українському телебаченні уже не буде.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.