Слава Камінська розсекретила ім’я коханого хлопця і поділилась подробицями стосунків: “Погуляли і вистачить”

Слава Камінська розповіла, як звати її коханого. Співачка поділилася милим фото з обранцем в Instagram, на яких пара поверталася зі спільного відпочинку.

Відома українська співачка та солістка групи “НеАнгели” Слава Камінська розсекретила перед шанувальниками, як звати її коханого. Артистка вирішила поділитися зворушливими спільними кадрами на сторінці в Instagram, на яких звернулась до обранця на ім’я. На опублікованому знімку пара поверталася з відпустки на острові Тенерифе, яку вони провели разом.

Слава вже давно тримає в таємниці обличчя свого хлопця, і нове фото не стало винятком. Артистка розповіла, що світлини були зроблені після відпочинку, коли закохані поверталися додому після відпустки на теплому острові.

Слава Камінська розсекретила ім'я коханого хлопця
Слава Камінська розсекретила ім’я коханого хлопця

На знімку видно, як знаменитість схилилась головою на плече свого коханого, а він відповідно похилив голову на її сторону. Щоб зберегти атмосферу загадковості, обличчя чоловіка артистка приховала наліпками у вигляді сердець. Фото знаменитість супроводила короткою фразою:

“Погуляли і вистачить”.

Хоча фанатам не вдалося побачити, як виглядає коханий Слави Камінської, але вони змогли дізнатися інший момент, а саме почути, як його звати через stories співачки, у яких вона звернулась до нього на ім’я Олексій. Фоловери пораділи за улюблену виконавицю та її романтичним стосункам, висловивши безліч компліментів та побажань.

Слава Камінська розсекретила ім'я коханого хлопця
Слава Камінська розсекретила ім’я коханого хлопця

Нагадаємо, що Слава Камінська тривалий час проживає за кордоном і нечасто ділиться деталями свого романтичного життя з публікою в Instagram. Закохана пара познайомилася за кордоном і вже тривалий період насолоджується спільними подорожами та активним проведеним часом разом. Шанувальники артистки все ж очікують можливість побачити обличчя її хлопця, і висловлюють надію на щасливе майбутнє для зірки.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.